Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
erotika

Pouta - Vábení krve 3 - 20%
Miranda Bondová se vydává za svým milencem. Uhání nocí a nedbá nebezpečí, dokud se jejího kočáru nezmocní dva tajemní a zároveň nadpozemsky přitažliví padouši.
erotika
Ukázky

Pouta - Vábení krve 3

357 Kč
286 Kč
Růže - Vábení krve 2 - 20%
(1x)
Erotické sny Sereny Larkové o upírech jsou tak živé a intenzivní, až ji to děsí. Mohla by být skutečnou součástí těchto nočních vizí? Drake Swift a Jonathon, lord Sommersby, dva odvážní lovci upírů, možná znají pravdu o její minulosti – a budoucnosti
erotika
Ukázky

Růže - Vábení krve 2

357 Kč
286 Kč
Tanec za odpuštění - 20%
Volné pokračování žhavého románu Haka za lilii. Tentokrát se autorka zaměřila na (nejen milostný) život Jacka Paraty, kapitána ragbyového týmu All Blacks, a jeho milostné klopýtání.
erotika
Ukázky

Tanec za odpuštění

424 Kč
339 Kč
Karmín - Vábení krve 1 - 20%
(1x)
Althea je zkušená lovkyně upírů, ale o mužských dotecích neví nic – ani o tom, jak ovládnout hříšně erotické sny. Ve spánku totiž pravidelně podlehne svádění dvou nadpozemsky krásných mužů, již ji vynesou až do erotického nebe.
erotika
Ukázky

Karmín - Vábení krve 1

357 Kč
286 Kč
Neřest - Vábení krve 4 - 20%
Vivienne zná temná tajemství londýnských mužů. Plní jejich touhy výměnou za moc a postavení uznávané kurtizány. Avšak své vlastní rozkoši a nutkáním, která jí velí, rozumí jen málo.
erotika
Ukázky

Neřest - Vábení krve 4

279 Kč
223 Kč
Haka za lilii - 20%
(3x)
Žhavý román nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce od české autorky.
erotika
Ukázky

Haka za lilii

382 Kč
306 Kč
Venuše v kožichu - 20%
Klasické erotické dílo autora, jemuž vděčí masochismus za své jméno.
erotika
Ukázky

Venuše v kožichu

99 Kč
79 Kč
Hříšná jízda - 20%
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
erotika
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
191 Kč
Rivalové - 20%
Hádky nebyly ještě nikdy tak sexy! Weston Lockwood je zosobněním všeho, co Sofie Sterlingová na mužích nemůže vystát – je vysoký, chytrý, namyšlený a až příliš krásný. Navíc by ho měla nesnášet.
erotika
Ukázky

Rivalové

279 Kč
223 Kč
Ten první
(1x)
Před dvanácti lety zasáhla maturitní ročník střední školy v Long Acre tragédie. Tu osudnou noc přežila jen hrstka studentů, kterou média nazvala Ti, kteří přežili.
erotika
Ukázky

Ten první

239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>