Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
příběhy ze života

Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Šťastné příběhy z Čumákova - 20%

Když chceš šťastné prasátko, kup mu luxus drbátko. V knížce najdete samé napínavé příběhy. O krávě, která utíkala z domu. O havranovi, který musel přes léto zůstat v Česku. O žábě, která si našla tajné bydleníčko v sudu.

příběhy ze života
Ukázky

Šťastné příběhy z Čumákova

199 Kč
159 Kč
Jmenuji se Olenka - 20%
Olenka je ukrajinská prvňačka, která se těší do školy na svou paní učitelku. Ráno, které přijde, je však úplně jiné, než si představovala. Začala válka. Olenka se sestrou Valjou a mámou musí utéct do bezpečí. Cesta do jiné země však není jednoduchá. Ještě štěstí, že je doprovází pes Dobro.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Olenka

209 Kč
167 Kč
Medvídek Paddington - 20%
(1x)
Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.
příběhy ze života
Ukázky

Medvídek Paddington

199 Kč
159 Kč
Místečka - 20%
Všechny cesty z okolí vedou za zelený plot na zahradu, která skrývá nejedno překvapení. Svým klidem láká zvířata, která by se pohromadě jinak nikdy nesešla. Koho za zeleným plotem potkáte?
příběhy ze života
Ukázky

Místečka

229 Kč
183 Kč
Praštěná holka - 20%
Desetiletá Zuzka to nemá snadné. Ve škole je šikanovaná, doma ovzduší houstne a schyluje se k rozvodu rodičů, starší z jejích bratrů má poruchu chování a není snadné s ním vyjít a všechen její čas pohlcuje hra na klavír.
příběhy ze života
Ukázky

Praštěná holka

199 Kč
159 Kč
Strašidelná škola - 20%
V téhle škole se něco podivného děje. Max to tuší už dávno, nové spolužačce Vendule se hned cosi nezdá. Navíc ani neví, že s ní přišel ještě někdo – Agáta. A tu ostřížím zrakem sleduje Vendelín. Ti dva ovšem nejsou děti, ale skřítci.
příběhy ze života
Ukázky

Strašidelná škola

199 Kč
159 Kč
Tajemství v láhvi - 20%
(2x)
Hrdinství, s nímž Irena Sendlerová za války zachránila tisícovky židovských dětí, je čas od času zmiňováno v některých knihách, věnujících se ženským "rebelkám". Ale není jedna stránka pro tak výjimečný příběh málo? Je!
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství v láhvi

159 Kč
127 Kč
Amaris - 20%
(1x)

Jeden zanedbaný arabský hřebec, jedno temné tajemství a jedna velká láska… Alice vydraží na aukci zanedbaného arabského ročka – má totiž pocit, že ji s koněm pojí jakási neviditelná síla. Alicin biologický otec, u něhož tráví léto na jezdeckém statku, ji v rámci svých možností podpoří.

příběhy ze života
Ukázky

Amaris

209 Kč
167 Kč
Cesta za štěstím - 20%
(1x)
Život v zemi sužované bídou, suchem a hladem není žádné peříčko. Dospělí si už na chudobu zvykli a nemají vůli cokoli měnit. Děti však cítí, že štěstí není pouze v pohádkách. Věří, že pokud najdou sílu za něj bojovat, někde na ně čeká. Ale kde?
příběhy ze života
Ukázky

Cesta za štěstím

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>