Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2023
horory

Jiné místo
(5x)

Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha... Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích.

horory
Ukázky

Jiné místo

314 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory

Kořist

404 Kč
Šťastné a hrůzostrašnější
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
horory

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
Šepot z lesa
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

359 Kč
Berserk 12
Griffitha se sice podařilo zachránit, ale zdá se být nenávratně zmrzačený a doživotně odkázaný na pomoc druhých. Jestřábům už nezbývá žádná naděje. Jen Guts a Casca jsou si stále bližší...
horory

Berserk 12

269 Kč
Pastýř
(3x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory

Pastýř

269 Kč
Jiný kraj
(2x)
Antologie Jiný kraj je výběrem povídek žánru fantasy, sci-fi a hororu, ale přesto se věnuje tématům, která hýbají současným světem. Problémy osobní identity, ochrana životního prostředí, potíže v rodině nebo intenzivní chov drůbeže...
horory

Jiný kraj

359 Kč
Sousedka ze Skalistých hor / Pouštní seznamka
(1x)
Blanka Solařová-Calibaba žije již skoro třicet let mimo Českou republiku. Dle jejího životopisu se lze domnívat, že miluje extrémy.
horory
Ukázky

Sousedka ze Skalistých hor / Pouštní seznamka

62 Kč
Ti, co vidí
(1x)
Jednoho slunečného srpnového rána roku 1935 najde třináctiletá Sophia Grayová svou kamarádku Rosemary, jak se potuluje po lese. Rosemaryiny žluté šaty jsou flekaté a potrhané, dívka zvláštně napadá na jednu nohu a má prázdné skleněné oči.
horory

Ti, co vidí

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 55 položek
1 2 3 .. 6 > >>