Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
komiksy

Návrat z pískoviště - 20%
To pochopíš, až budeš mít vlastní děcko, říkali. To si vůbec nedovedeš představit, jaký to je, říkali. Ani nevíš, kolik máš teď volnýho času, říkali. A pak byla v šoku z toho, kam že se ten čas poděl!
komiksy
Ukázky

Návrat z pískoviště

179 Kč
143 Kč
Hliněná božstva - 20%
Povstání Hliněných se zdá být u konce. Zbytky hliněné armády na všech frontách ustupují před vítěznými Kameny. Ve chvíli největšího zoufalství však přijde zpráva, která zažehne poslední jiskřičku naděje.
komiksy
Ukázky

Hliněná božstva

149 Kč
119 Kč
Démon z lesů - 20%
(1x)
Než se stal velitelem Druhé armády, než stvořil Vrásu a než se stal Temnyjem, byl jen osamělým chlapcem nesoucím břemeno neobyčejné moci. Eryk a jeho matka Lena strávili celý život na útěku. Bezpečné útočiště na ně však nikde nečeká.
komiksy
Ukázky

Démon z lesů

279 Kč
223 Kč
Imaginární zvěř - 20%
Knížka plná kreslených obrázkových vtipů. A hlavně plná zvířat. Víte třeba, jaký je rozdíl mezi rackem a frackem, slepýšem a slipýšem, tarbíkem a turbíkem nebo jak vypadá cyklokan, ožralok a rys astrovid? To všechno (a ještě mnohem více) zjistíte v této knížce.
komiksy
Ukázky

Imaginární zvěř

199 Kč
159 Kč
Jiří z Poděbrad očima šaška Palečka a Jana Žižky - 20%
Král Jiří z Poděbrad nevládl dlouho, dožil se jen 51 let – a to ještě o první třetině jeho života nevíme skoro nic. Přesto se po něm jmenují školy, ulice a náměstí.
komiksy
Ukázky

Jiří z Poděbrad očima šaška Palečka a Jana Žižky

169 Kč
135 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
komiksy
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
S kocourem Vavřincem od jara do zimy - 20%
Kniha poprvé v této podobě představí veselé i dobrodružné příhody této čtveřice, jak vycházely v Mateřídoušce, v úplnosti a bude tak zajímavým protějškem Velké knihy kocoura Vavřince, která vyšla v roce 2006.
komiksy
Ukázky

S kocourem Vavřincem od jara do zimy

149 Kč
119 Kč