Nejprodávanější audioknihy - březen 2023
druhý stupeň

Hobit - 11%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
druhý stupeň

Hobit

359 Kč
319 Kč
Příšerná teta - 11%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

332 Kč
295 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
druhý stupeň

Nejhorší děti na světě 3

269 Kč
239 Kč
Auto z pralesa - 11%

Krátké povídky Daisy Mrázkové otevírají vnímavým dětem oči, aby pochopily malé obyčejné věci, které utvářejí svět.

„Bylo jedno město velice krásné, velice nové, velice skleněné, velice železobetonové. A domy byly vysoké a bílé jako kostky cukru..“

druhý stupeň

Auto z pralesa

269 Kč
239 Kč
Ďábelská zubařka - 11%
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších Walliemsovek si s anglickým humorem poradí s hrůzou ze zubaře i s tajemstvím zoubkové víly a spolehlivě pobaví děti i dospělé.
druhý stupeň

Ďábelská zubařka

332 Kč
295 Kč
Dva divoši - 11%
Kultovní román od zakladatele Lesní moudrosti o lásce k přírodě, o dobrodružstvích dvou chlapců, kteří žili jako Indiáni, a o tom, co všechno se naučili.
druhý stupeň
Ukázky

Dva divoši

404 Kč
359 Kč
Barí, syn Kazanův - 20%
Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny.
druhý stupeň
Ukázky

Barí, syn Kazanův

249 Kč
199 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 11%
(1x)

A teď račte vstoupit! Ale buďte opatrná, milá dítka. Neztrácejte hlavu! Nejančete! Zachovejte naprostý klid! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! Zveme vás na celodenní návštěvu nejúžasnější továrny na světě.

druhý stupeň

Karlík a továrna na čokoládu

314 Kč
279 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
druhý stupeň
Ukázky

Kluk v sukních

299 Kč
239 Kč
Tři mušketýři I - 11%

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech!

D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži.

druhý stupeň

Tři mušketýři I

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>