Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
příběhy

Medvídek Paddington - 20%
(1x)
Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.
příběhy
Ukázky

Medvídek Paddington

199 Kč
159 Kč
Místečka - 20%
Všechny cesty z okolí vedou za zelený plot na zahradu, která skrývá nejedno překvapení. Svým klidem láká zvířata, která by se pohromadě jinak nikdy nesešla. Koho za zeleným plotem potkáte?
příběhy
Ukázky

Místečka

229 Kč
183 Kč
Cesta za štěstím - 20%
(1x)
Život v zemi sužované bídou, suchem a hladem není žádné peříčko. Dospělí si už na chudobu zvykli a nemají vůli cokoli měnit. Děti však cítí, že štěstí není pouze v pohádkách. Věří, že pokud najdou sílu za něj bojovat, někde na ně čeká. Ale kde?
příběhy
Ukázky

Cesta za štěstím

144 Kč
115 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

příběhy
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Max a Viki ve světě záhad - 20%

Záhady jsou všude kolem nás, stačí jen pořádně otevřít oči. Max a jeho sestřenice Viki chodí po světě s otevřenýma očima a napjatýma ušima. Všechno je zajímá a zvědavost jim nedá spát. Záhady vidí všude kolem sebe a neváhají je rozlousknout.

příběhy
Ukázky

Max a Viki ve světě záhad

199 Kč
159 Kč
Datel a slabihoudek - 20%

Dojemný příběh o tom, že pochybností se nedá zbavit, ale dá se jim úspěšně čelit, pokud člověk ví, jak na to Ťuk, ťuk, ťuk! Kdo to je? Veselý datel klove do stromu. Dělá si nové hnízdo v dutině stromu. Proč ale přestává?

příběhy
Ukázky

Datel a slabihoudek

209 Kč
167 Kč