Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
pedagogika

Pedagogika - 20%
Publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě.
pedagogika
Ukázky

Pedagogika

407 Kč
326 Kč
Kompetence leadera školy - 20%
Kniha Kompetence leadera školy je zcela unikátním materiálem, který propojuje oblast managementu škol a poznatky z oblasti marketingové komunikace.
pedagogika
Ukázky

Kompetence leadera školy

169 Kč
135 Kč
Tréma u hudebníků a její prevence ve vzdělávacím systému - 20%
Tréma je vážným problémem mnoha studentů hudby a profesionálních hudebníků, který může způsobit závažné poškození výkonu a vyvolat utrpení a stres.
pedagogika
Ukázky

Tréma u hudebníků a její prevence ve vzdělávacím systému

180 Kč
144 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 20%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
pedagogika
Ukázky

Metody pedagogického výzkumu

339 Kč
271 Kč
Svobodný čas - 20%
Kolektivní monografie dává čtenáři nahlédnout na pedagogiku volného času také cestou teologického, konkrétně křesťanského vnímání člověka.
pedagogika
Ukázky

Svobodný čas

190 Kč
152 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl - 20%
Publikace Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl navazuje na stejnojmenné dílo, Diagnostika dítěte předškolního věku, doplňuje ho a podrobněji rozpracovává některá témata. Přináší množství aktuálních informací, které se pedagogické diagnostiky dětí v předškolním věku v současné době dotýkají.
pedagogika
Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl

219 Kč
175 Kč
Znevýhodněný žák - 20%
Odborná publikace renomovaných autorů reaguje na významné legislavně-správní i metodické změny v našem školství a také na potřebu podpůrných opatření u dětí, které se potýkají při vzdělávání s různými potížemi a deficity, což může vést – mimo jiné – ke specifickým poruchám učení a chování.
pedagogika
Ukázky

Znevýhodněný žák

280 Kč
224 Kč
Učit se být učitelem - 20%
(1x)
Cílem knihy je přispět k diskusi o žádoucí podobě učitelského vzdělání. Kniha představuje texty autorů, kteří se dlouhodobě zabývají otázkami učitelské profese a učitelského vzdělávání v kontextu filosofie a sociologie výchovy, ...
pedagogika
Ukázky

Učit se být učitelem

150 Kč
120 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
pedagogika
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč