Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
osobní rozvoj

Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Živoucí kruh - 20%
(1x)
Tato knížka od známého lektora osobního rozvoje Jana Bílého přispívá k pochopení důležitosti cyklického času a přijetí těch cyklů, kterými my všichni procházíme.
osobní rozvoj
Ukázky

Živoucí kruh

99 Kč
79 Kč
Asertivně do života - 20%
Jak říkat "ne" bez pocitu viny? Jak požádat o laskavost? Kde je hranice přijatelného kompromisu ve sporu? Jak se nenechat manipulovat? Jak správně kritizovat a jak kritiku přijímat?
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivně do života

212 Kč
170 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

osobní rozvoj
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Jak drahá je intuice? - 20%
(5x)
Ještě provokativnější pokračování bestselleru Jak drahé je zdarma!
osobní rozvoj
Ukázky

Jak drahá je intuice?

149 Kč
119 Kč
Public relations jako ovlivňování mínění - 20%
Nové, rozšířené vydání ojedinělé publikace je určeno zájemcům o oblast komunikace, manipulace, ovlivňování mínění a vytváření souhlasu - public relations. Kniha je určena zejména studentům komunikace a PR, pracovníkům v PR a marketingu, novinářům...
osobní rozvoj
Ukázky

Public relations jako ovlivňování mínění

253 Kč
202 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
osobní rozvoj
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 216 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>