Nejprodávanější tituly - březen 2023
osobní rozvoj

Tělo a duše aneb Jak se přijmout a mít se ráda - 6%
Toto CD vám pomůže přijmout své tělo a vážit si sama sebe.
osobní rozvoj

Tělo a duše aneb Jak se přijmout a mít se ráda

332 Kč
312 Kč
Vyléčit nevyléčitelné - 11%
Další besteseller ruského biochemika Michaila Tombaka volně navazuje na knihu Je možné žít 150 let?
osobní rozvoj

Vyléčit nevyléčitelné

178 Kč
158 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
osobní rozvoj

ADHD

171 Kč
152 Kč
Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
osobní rozvoj
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

osobní rozvoj

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Zastav své myšlenky - 11%
Tato útlá knížka vystihuje podstatu mylných postojů, jež nám brání cítit se dobře, a zároveň vysvětluje, co je nutné pro pocit životního naplnění.
osobní rozvoj

Zastav své myšlenky

142 Kč
126 Kč
Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
osobní rozvoj

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
osobní rozvoj

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
osobní rozvoj
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
K sebedůvěře krok za krokem - 14%
Na mnoho otázek ohledně sebedůvěry vám odpoví velmi čtivá a praktická knížka, v jejímž novém vydání se navíc dozvíte, jak s menším úsilím dosáhnout větších výsledků.
osobní rozvoj

K sebedůvěře krok za krokem

204 Kč
175 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
osobní rozvoj

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
EFT - svoboda emocí
(1x)
Technika, jak osvobodit své pocity vychází z myšlenky, že psychické problémy člověka spočívají v tom, že dochází k zablokování proudění energie v těle.
osobní rozvoj

EFT - svoboda emocí

89 Kč
Jak myslí milionáři - 11%
Staňte se mistry ve hře financí.
osobní rozvoj

Jak myslí milionáři

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 481 - 500 z 511 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>