Nejprodávanější tituly - březen 2023
esoterika a astrologie

Příručka pro bohy - 11%
(1x)
Svět je v šoku, lidé mají strach. Někdo před koronavirem, jiní proto, že by je ostatní mohli udat „vrchnosti“, že nenosí roušky a respirátory či že zastávají „politicky nekorektní“ názory vůči tématům, jakými jsou terorismus a války, uprchlíci, ...
esoterika a astrologie

Příručka pro bohy

410 Kč
364 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
esoterika a astrologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Orákulum 7 energií - 6%
(1x)
Sedmička je posvátné číslo významné v mnoha kulturách i systémech vyššího poznání napříč historií a skrze sedm energetických center (čaker) ovlivňuje i náš každodenní život.
esoterika a astrologie

Orákulum 7 energií

377 Kč
355 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
esoterika a astrologie

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu - 11%
(2x)
Revidované vydání pátého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje první část Jungovy rozsáhlé práce „Psychologie a alchymie“.
esoterika a astrologie

Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu

680 Kč
604 Kč
Tantrická cesta k transformaci - 11%
Energie. Naše životní energie, naše živost. Zjevně je pro nás naprosto zásadní, nedá se bez ní přežít. Co to ale vlastně je? Autor se jí nezabývá po vědecké, nýbrž po praktické stránce, neboť zkoumá, co energie znamená pro náš každodenní život.
esoterika a astrologie

Tantrická cesta k transformaci

329 Kč
292 Kč
Myšlenky hojnosti - 6%
(1x)
Myšlenky hojnosti vás zvou, abyste se stali nástrojem toho, „co se chce projevit“. Pomohou vám odložit ego a nechat odejít to, co již nepotřebujete. Když to uděláte, začnete vnímat, jak moc jste cenní.
esoterika a astrologie

Myšlenky hojnosti

169 Kč
159 Kč
Orákulum duše zvířat - 6%
(1x)
šechna zvířata – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě.
esoterika a astrologie

Orákulum duše zvířat

377 Kč
355 Kč
Orákulum šamanského snění - 6%
(1x)
Obrazy Orákula šamanského snění čerpají z magické snové říše šamanů plné archetypů a zároveň vám předkládají moderní a nové způsoby interpretace.
esoterika a astrologie

Orákulum šamanského snění

424 Kč
399 Kč
Být dnes člověkem - 11%
Dvě úzce propojené sestry, obě aktivní na duchovní cestě, obě se schopností převádět duchovní svět do slov ... a pak jedna z nich zemře.
esoterika a astrologie
Ukázky

Být dnes člověkem

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>