Nejprodávanější knihy - březen 2023
zoologie

Pod hladinu - 11%
Co a kdo se skrývá v modré hlubině? Jaké tvory bychom tam mohli potkat? Oceán je plný zajímavých a někdy dokonce podivných stvoření. Knížka ti ukáže, jaká jsou a jak hluboko ve vodě žijí.
zoologie

Pod hladinu

314 Kč
279 Kč
Protřelí predátoři - 11%

Nejnebezpečnější zabijáci v přírodě! Čím jsou tak děsiví a nebezpeční? 26 nejobávanějších predátorů světa. Od malé, ale zákeřné kudlanky až po velké mistry v podobě žraloků, levhartů nebo vlků!

zoologie

Protřelí predátoři

269 Kč
239 Kč
Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
zoologie

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Výpravy na druhý konec světa - 11%
(1x)
Uznávaný přírodovědec a tvář populárních dokumentů BBC vypráví o svých prvních cestách do neznáma za neprostupnou panenskou divočinou
zoologie

Výpravy na druhý konec světa

449 Kč
399 Kč
Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017
Kniha obsahuje přes 200 druhů ptáků u nás prokazatelně či pravděpodobně hnízdících, spolu s druhy, které v ČR v některém z předcházejících mapování zahnízdily. Kniha) by neměla chybět v žádné školní přírodovědné knihovně.
zoologie

Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017

711 Kč
Myslet jako včela - 11%
První díl dvoudílné série přináší vysoce efektivní metody chovu včel, které odpovídají vědeckému poznání 21. století.
zoologie

Myslet jako včela

359 Kč
319 Kč
Návrat čmeláků - 11%
Stejně, jako další Goulsonova kniha Divočina v zahradě o přírodním zahradničení, je kniha Návrat čmeláků zásadním čtením pro každého, kdo má zahradu a není mu lhostejná naše planeta. Tato kniha zcela změní váš způsob nahlížení na čmeláky.
zoologie
Ukázky

Návrat čmeláků

358 Kč
318 Kč
Nebezpečná zvířata
Že je nebezpečný lev nebo medvěd, o tom není pochyb. Jakou hrozbu ale může představovat krásná mušle, kterou najdete na pláži, nebo třeba malinká žába pralesnička drobná? Svět je plný roztodivných zvířat, o jakých se vám ani nesnilo.
zoologie

Nebezpečná zvířata

134 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Ptačí způsoby - 11%
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
zoologie

Ptačí způsoby

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>