Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
cestopisy

Mozaikou Íránu - 20%
Barvitý cestopis od íránistky a arabistky Lenky Hrabalové, která má s touto fascinující tajemnou zemí více než desetiletou zkušenost.
cestopisy
Ukázky

Mozaikou Íránu

388 Kč
310 Kč
Za oponou války - 20%
(7x)
Prvotina z pera válečného reportéra a zpravodaje ČT.
cestopisy
Ukázky

Za oponou války

198 Kč
158 Kč
15 let v Rusku - 20%
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
cestopisy
Ukázky

15 let v Rusku

209 Kč
167 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
cestopisy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské - 20%
(1x)
Knižní podoba cestopisných reportáží, které byly vysílány před několika lety v České televizi a sloupků v časopise Šťastný Jim. Knížka Haliny Pawlowské není průvodcem v pravém slova smyslu, není to cestovatelský deník. Nabízí vám své vzpomínky, střípky svých poznatků, fakta, která pro ni byla nová, a taky místa, která by se vám mohla zalíbit.
cestopisy
Ukázky

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské

199 Kč
159 Kč
Kolem světa žigulem - 20%
Tato kniha je tedy o dvou vcelku normálních lidech, kteří se rozhodli objet svět starou Ladou 2101 – žigulíkem, v Rusku nazývaném kopějka. Po hektických přípravách a zprovoznění 42 let starého a téměř nepojízdného auta, vyrazili na desetiměsíční cestu přes Asii, Severní, Střední a Jižní Ameriku, aby se po deseti měsících opět dostali na svůj startovní bod, a to do rodné vesnice v podhůří ­Orlických hor.
cestopisy
Ukázky

Kolem světa žigulem

349 Kč
279 Kč
S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska - 20%
Odhalte krásu Japonska očima našeho předního japanologa, publicisty, překladatele a tlumočníka z japonštiny Martina Vačkáře.
cestopisy
Ukázky

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska

319 Kč
255 Kč
Alpský přelet - 20%
(1x)
Ujet bezmála tisíc kilometrů na kole v plné polní, že se zdá nemožné? Bláznivé? Dobrodružné? Pro nás to byla zkrátka výzva s velkým V. Cestopis vypráví o cestě dvanácti přátel, kteří se rozhodli pokořit Alpy na kole.
cestopisy
Ukázky

Alpský přelet

199 Kč
159 Kč
Moje duše Indie - 20%
Kniha, u které se budete smát od ucha k uchu, ale taky plakat dojetím, a nakonec vás pohladí po duši. Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku.
cestopisy
Ukázky

Moje duše Indie

279 Kč
223 Kč
Pod štítem Charkova - 20%
(2x)
Válka nás zastihla v Charkově. Každou chvíli jsme čekali, že město padne do rukou ruské armády, která se snažila prolomit obranu. Charkov ale vydržel. Nevzdal se.
cestopisy
Ukázky

Pod štítem Charkova

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>