Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
cestopisy

Podzemí - 20%
(1x)
Podzemí je velkolepá průzkumná cesta do říše podsvětí, jak se objevuje v mýtech, literatuře, paměti i samotné zemi. V dlouho očekávané knize nám Robert Macfarlane nabízí mimořádný pohled na náš vztah k temnotě, pohřbívání a minulosti i budoucnosti naší planety.
cestopisy
Ukázky

Podzemí

349 Kč
279 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
cestopisy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
S Radkou na cestách - 20%
Radka Darebná je cestovatelka s duší opravdového dobrodruha. Většinu cest podnikla sama a právě to jí dalo mnoho životních vzpomínek a zkušeností. Ve své knize S Radkou na cestách popisuje své zážitky z cestování po světě, které opravdu stojí za to.
cestopisy
Ukázky

S Radkou na cestách

249 Kč
199 Kč
Sama v Tokiu - 20%
(1x)

Fascinující příběh novinářky, která propadla japonské kultuře  „Kdyby bylo Tokio chlap, vezmu si Tokio.“ Reportérka Marie Machytková se před mnoha lety zcela nečekaně zamilovala do Japonska a tahle láska převrátila celý její život vzhůru nohama.

cestopisy
Ukázky

Sama v Tokiu

329 Kč
263 Kč
Skandinávské kavalkády - 20%
V Skandinávii jsem byl poprvé na podzim roku 2002, kdy jsem projel celé Norsko až na mys Nordkapp. Vracel jsem se přes kousek Finska a pak přes celé Švédsko až do jeho nejjižnějšího města Trelleborgu...
cestopisy
Ukázky

Skandinávské kavalkády

199 Kč
159 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 20%
(3x)
Ladislav Zibura na pěší poutě vyráží už od svých osmnácti let. Hvězdou poutnického světa se ale stal až v roce 2015, kdy se o jeho příběh začala zajímat média. Na rozdíl od duchovně zaměřených autorů, pouť vnímá především jako jízdu v kerouacovském stylu.
cestopisy
Ukázky

40 dní pěšky do Jeruzaléma

279 Kč
223 Kč
Americký deník - 20%

Americký sen v podání českého youtubera Někteří o sluncem zalité Kalifornii jenom sní, jiní se tam rovnou vydají. Youtuber a cestovatel Michal Šopor patří do té druhé kategorie. Od doby, kdy se z rodné Karviné vydal do Los Angeles, uběhla řada let, takže život za oceánem důvěrně zná.

cestopisy
Ukázky

Americký deník

209 Kč
167 Kč
Na kole po Evropě - 20%
Dobrodružné povídání amatérského cestovatele na kole po Evropě, který se vydal objevovat známá, ale i neznámá zákoutí starého kontinentu.
cestopisy
Ukázky

Na kole po Evropě

169 Kč
135 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
cestopisy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Obrázky z Holandska - 20%
Obrázky z Holandska (1932) je cestopis Karla Čapka. Autor navštívil Holandsko a čtenářům v cestopise přiblížil jeho zajímavosti.Cestopiy přitažlivým způsobem přibližují charakter, kulturu i všední život této země.
cestopisy
Ukázky

Obrázky z Holandska

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>