Nejprodávanější tituly - březen 2023
osobnosti sportu

Můj život
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
osobnosti sportu

Můj život

269 Kč
Mušketýři z Ria - 11%
Kniha Mušketýři z Ria obsahuje pět rozhovorů s jihočeskými paralympijskými sportovci, kteří úspěšně reprezentovali Česku republiku na Letních paralympijských hrách v brazilském Riu 2016. Kniha je bohatě ilustrovaná unikátními barevnými fotografiemi.
osobnosti sportu

Mušketýři z Ria

252 Kč
224 Kč
Temnotou po Velké čínské zdi
(1x)
Zápisky nevidomého běžce Ondřeje Zmeškala z cesty do Číny, která proběhla v květnu 2016 a která vyvrcholila absolvováním maratonu na Velké Čínské zdi.
osobnosti sportu

Temnotou po Velké čínské zdi

161 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

osobnosti sportu

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Roger Federer Biografie tenisového génia - 11%
Roger Federer je téměř všeobecně považován za nejlepšího tenistu všech dob, pro někoho je i nejlepším sportovcem.
osobnosti sportu

Roger Federer Biografie tenisového génia

440 Kč
391 Kč
K2 - 8611 metrů - 11%
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.
osobnosti sportu

K2 - 8611 metrů

269 Kč
239 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
osobnosti sportu
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 27 položek
<< < 1 2