Nejprodávanější tituly - březen 2023
horory

Všechno je definitivní - 20%
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
240 Kč
Christina - 11%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory

Christina

441 Kč
392 Kč
Šťastné a hrůzostrašné - 11%
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
198 Kč
Puls - 11%
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
256 Kč
Srovnáno se zemí - 11%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
232 Kč
Děsivé důsledky - 11%
(1x)
Průřez padesáti lety literárních nočních můr, tedy povídkovým dílem jednoho z nejvýznamnějších současných autorů hororu, pro něž nejsou typické hektolitry krve, kvílení duchů ani hladová monstra.
horory

Děsivé důsledky

359 Kč
319 Kč
Odkaz rodu Blacků 2: Oheň v krvi - 11%
Od tvůrců Pochmurného kraje přichází hororový fantasy příběh o rodině čarodějů, jež čelí existenční krizi.
horory

Odkaz rodu Blacků 2: Oheň v krvi

539 Kč
479 Kč
Skryté obrázky - 11%
(3x)
Mallory Quinnová začíná v jednadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a získá práci chůvy na bohatém předměstí Filadelfie. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových.
horory

Skryté obrázky

359 Kč
319 Kč
Ticho ve tmě - 11%
(1x)

Čtvrtý, závěrečný díl napínavé bestsellerové série Černá zima.

Studený a drsný svět kolem Clare a Dorrana se stále mění. Každý další den ho stále více a více pokřivuje a posouvá ty, kteří přežili, blíže k vyhynutí.

horory

Ticho ve tmě

359 Kč
319 Kč
V pekle jsme všichni Hebert - 11%
Pro dítě chce přece každý to nejlepší. A tak když už se matka o své ratolesti starat nedokáže, bude pro ně tím správným řešením ústavní péče, bez ohledu na to, že otec stále žije. Vše je posvěceno vírou, takže je to v pořádku. Nebo by mělo být…
horory

V pekle jsme všichni Hebert

161 Kč
143 Kč
Architekt temna - 11%
(1x)
Za nocí slyší Joni z tajuplného schodiště podivné hlasy. Kdo se po domě potuluje? Setkání se sousedy jeho obavy rozhodně nezaplaší.
Marko Hautala potvrzuje, že skutečný horor žije blíž, než si myslíte.
horory

Architekt temna

314 Kč
279 Kč
Berserk 11 - 11%
Guts a jeho přátelé sotva osvobodili Griffitha z midlandského vězení a už mají v patách nového nepřítele. Podaří se jim uprchnout do bezpečí dřív, než bestiální Wyald splní krutý rozkaz?
horory

Berserk 11

269 Kč
239 Kč
Cujo - 11%
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
240 Kč
Dům tajemných stínů - 11%
(1x)
Sophiina rodina zbankrotuje a jí se zhroutí svět. Ještě se ani nevzpamatovala, a už se jí nabízí nečekané řešení – o ruku ji požádá bohatý cizinec pan Argenton.
horory

Dům tajemných stínů

404 Kč
359 Kč
Krátký řez 1 - 11%
V prvním čísle se z českých autorů můžeš těšit na povídky Hedy Bartíkové a Ondřeje Kocába. Potkávají se zde hned dvě generace.
horory

Krátký řez 1

89 Kč
79 Kč
Magořina - 11%
(1x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory

Magořina

251 Kč
223 Kč
Manga jókai - 11%

Nechte se strhnout děsivými příběhy Mangy Jókai!

Tyto klasické japonské pověsti jsou založeny na příbězích, které napsal slavný autor Lafcadio Hearn mezi lety 1890 až 1904.

horory

Manga jókai

198 Kč
176 Kč
Pavučina snů - 11%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory

Pavučina snů

450 Kč
400 Kč
Rohy - 11%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory

Rohy

342 Kč
304 Kč
Strašení v Rookwardu - 11%
(2x)
Když Guy najde na půdě své matky dědické listiny k domu, má pocit, že ho potkalo neuvěřitelné štěstí.
horory

Strašení v Rookwardu

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 > >>