Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
romány

Lekce chemie - 20%
(4x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.
romány
Ukázky

Lekce chemie

319 Kč
255 Kč
Strašlivá závrať - 20%
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
romány
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
167 Kč
Barevný závoj - 20%
(5x)
Ústředními postavami románu, jehož děj se odehrává v britské koloniální Číně, jsou mladí manželé zcela odlišných charakterů - oddaně milující introvertní muž, povoláním lékařem, a jeho žena, dívka z anglické lepší rodiny.
romány
Ukázky

Barevný závoj

297 Kč
238 Kč
Tanečnice z Moulin Rouge - 20%
(1x)
Paříž 1882. Louise Weberová vyrůstá jako dcera pradleny v naprosté chudobě. Odmala je však zapálená pro tanec.
romány
Ukázky

Tanečnice z Moulin Rouge

319 Kč
255 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Pýcha a předsudek - 20%
(8x)
Slavný román Jane Austenové vykresluje, jak může nový mladý soused převrátit vzhůru nohama život v rodině s pěti dcerami. V ovzduší se vznáší pýcha, láska, předsudky, společenské konvence, zlomená srdce i společenský skandál...
romány
Ukázky

Pýcha a předsudek

209 Kč
167 Kč
Dvakrát měř, pak manžela řež
Kamila se vdala mladá, za svoji první lásku. Antonín je hodný, ale neprůbojný. Zatímco ona vystudovala práva, on po maturitě na zdravotnické škole začal pracovat jako ošetřovatel v domově pro seniory.
romány
Ukázky

Dvakrát měř, pak manžela řež

199 Kč
Fazóna - 20%
(1x)
Finský bestseller, který s humorem boří všechny stereotypy o partnerství i rodině.
romány
Ukázky

Fazóna

279 Kč
223 Kč
Domek u lesa - 20%
(1x)

Román plný lásky, tajemství a vzpomínek. Těhotná Megan nechce stále jen truchlit nad smrtí svého snoubence, proto se vrhá do práce na vysněném projektu: touží vrátit původní velkolepost Zimní vilce, kterou nechal vystavět její prapradědeček na pobřeží Virginie.

romány
Ukázky

Domek u lesa

382 Kč
306 Kč
Dům hedvábí - 20%
(1x)
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu. Během pobytu však dojde k překvapivému zvratu, když místnímu Domu hedvábí, poslední tradiční tkalcovně hedvábí, hrozí zánik. Angela začne s tetou plánovat, jak by se dal podnik zachránit.
romány
Ukázky

Dům hedvábí

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>