Nejprodávanější Kniha - březen 2023
romány

Anežka - 11%
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
279 Kč
Schindlerův seznam - 11%
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
119 Kč
Buď mým hříchem - 11%
Mladá šlechtična Elena přijíždí na hrad do Sokolic, aby se provdala za mocného hraběte. Jenže srdce ji více táhne k jeho synu Gabrielovi, kterého zná už od dětství. Přitažlivý rytíř však nepřišel do svého rodiště jen kvůli svatbě.
romány

Buď mým hříchem

314 Kč
279 Kč
Dávám tomu rok - 11%
Adam a Iris mají dvě malé děti, fajn zaměstnání a relativně šťastné manželství. Když Iris zjistí, že ji manžel podvádí, rozhodne se dát svému manželství a všem pokusům o jeho záchranu přesně rok.
romány

Dávám tomu rok

359 Kč
319 Kč
Mamele - 11%
Knižní novela z období dvacátých let 20. století. Příběh dvou chlapců: židovského Johana a křesťanského Paula, kteří vlivem místních i tehdejších poměrů doby, stejně tak i nekalou výchovou Paula k nevraživosti a nenávisti...
romány

Mamele

314 Kč
279 Kč
Nové nebe - 11%
Krátce poté, co Německo ovládli nacisté, přichází mladá Židovka Hannah Rosenbergová o místo učitelky hudby. Nový domov pro sebe i svou malou dcerku Melinu najde na odlehlém panství Sandnerhof, ovšem nebezpečí se stále přibližuje.
romány

Nové nebe

359 Kč
319 Kč
Ostrý střih - 11%
(1x)
Strhující příběh lásky, vášní a zločinu, v němž je vše jinak, než se na první pohled zdá. Senzační vraždu Paula Wheelera ve výtahu hotelu je třeba rychle vyřešit; nechybí velké peníze, rodinná rivalita ani krásná milenka Julie.
romány

Ostrý střih

323 Kč
287 Kč
Past na sňatkového podvodníka - 11%
Říká si Leon, Tomi, Andreas, David, ... Má mnoho jmen, ale ani jedno není pravé.
romány
Ukázky

Past na sňatkového podvodníka

314 Kč
279 Kč
Štěstí voní jako chleba - 11%
Potřebuje láska dovolenou? Podle Mily ano. Celé týdny byla zamilovaná do Thea a on v ní vzbuzoval naděje. Pak ale zjistila, že je zasnoubený!
romány

Štěstí voní jako chleba

431 Kč
383 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 11%
(5x)
Životopisný román o ženě, která předběhla svou dobu. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
romány
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>