Nejprodávanější Kniha - březen 2023
cestopisy

Pozvedám své oči k horám - 11%
Autor pravděpodobně sám netuší, jak moc je jeho kniha výbušná, jak moc je neobyčejná, osvěžující, strhující, milá a jak moc je vzdálena jistě dobře míněným a nabádavým duchovním brožurkám našeho mládí...
cestopisy

Pozvedám své oči k horám

242 Kč
215 Kč
Putování za zvířaty - 11%
(1x)
V rukou držíte knížku o Africe nejen jako o světadílu, ale hlavně o genocidě zvířat, která jsou často symbolem tohoto kontinentu.
cestopisy

Putování za zvířaty

323 Kč
287 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 11%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
cestopisy

Štěchovický poklad – konec legend

341 Kč
303 Kč
Toulavá kamera 35 - 11%
Chtěli byste se vydat po stopách zlatokopů, procházkou ptačím parkem nebo krajem Pyšné princezny? Kde najdete věž šikmější než v Pise a kde unikátní zoo plnou krokodýlů a želv? Rádi byste si prohlédli vesmírné kameny staré miliardy let?
cestopisy

Toulavá kamera 35

314 Kč
279 Kč
Ultra. Proč je noc černá. Why The Night is Black - 11%
Kniha skutečných příběhů „posledních“ nejvýznamnějších kanibalských Papuánských náčelníků a autentický záznam komunikace při symbolickém „Posledním Prvním Kontaktu“.
cestopisy
Ukázky

Ultra. Proč je noc černá. Why The Night is Black

1 080 Kč
960 Kč
Jižní stezka - Českem od východu k západu - 11%
Po Severní stezce se Jan Hocek vydal na jih naší země a dokončil okruh kolem Česka.
cestopisy

Jižní stezka - Českem od východu k západu

449 Kč
399 Kč
Sovětistán - 11%
Neotřelý osobní cestopis norské novinářky vtáhne čtenáře do světa postsovětské Střední Asie – do zemí kontrastů, z nichž k nám běžně zalétají jen kusé zprávy.
cestopisy

Sovětistán

449 Kč
399 Kč
Výpravy pro den i noc - 11%
Jiří Peňás vydává třetí knihu cestovních zápisků, které týden co týden píše, aby nezapomněl, kde byl. Vycházejí na příslušném místě v Týdeníku Echo a dvakrát se z nich už složila knížka.
cestopisy
Ukázky

Výpravy pro den i noc

314 Kč
279 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
cestopisy

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Prázdniny v Evropě - 11%
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.
cestopisy

Prázdniny v Evropě

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>