Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
přírodní vědy

Fraktály - 20%
(1x)
Ojedinělý průvodce po chaosu v přírodě a matematice pro každého, kdo kdy toužil porozumět vzorcům uspořádání listů nebo vytváření sněhových vloček.
přírodní vědy
Ukázky

Fraktály

149 Kč
119 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
O parazitech a lidech - 20%
(1x)

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

přírodní vědy
Ukázky

O parazitech a lidech

269 Kč
215 Kč
Odpad domácí - 20%
Stručný miniprůvodce světem našeho domácího odpadu. Odpadu, který není ničím jiným, než věcmi, které nepotřebujeme nebo nechceme.
přírodní vědy
Ukázky

Odpad domácí

40 Kč
32 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

přírodní vědy
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Základy statistiky - 20%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
přírodní vědy
Ukázky

Základy statistiky

314 Kč
251 Kč
Biostatistika - 20%
Biostatistika je moderní učebnicí statistiky, která představuje statistické nástroje klíčové pro čtenáře z biologických a biologii blízkých oborů.
přírodní vědy
Ukázky

Biostatistika

75 Kč
60 Kč
Co je nového v biologii - 20%
(1x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v biologii

160 Kč
128 Kč
Dobytí Měsíce - 20%
Psal se květen 1961, když americký prezident Kennedy vyhlásil za národní cíl příštího desetiletí přistání člověka na Měsíci. Šlo o zásadní rozhodnutí.
přírodní vědy
Ukázky

Dobytí Měsíce

469 Kč
375 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
přírodní vědy
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
Moudrost lesa - 20%
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
236 Kč
Nová cesta do pravěku - 20%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
přírodní vědy
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
199 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010) - 20%
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
přírodní vědy
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
76 Kč
Smrtící rostliny - 20%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy
Ukázky

Smrtící rostliny

299 Kč
239 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

přírodní vědy
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Pravítko a kružítko - 20%
(1x)
Tato unikátní kniha ukazuje, jak jsou geometrické konstrukce, užívané umělci, řemeslníky či architekty po staletí, nejen užitečné, ale i elegantní. Vstupte do světa geometrie bez měření.
přírodní vědy
Ukázky

Pravítko a kružítko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 59 položek
<< < 1 2 3