Nejprodávanější tituly - březen 2023
ekonomie

Neučebnice ekonomie - 11%

Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.

Autorka, držitelka ceny prof. Vencovského pro ekonomy do 35 let, v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn. Klade také důraz na to, abychom si své názory nevytvářeli na základě pocitů a emocí, ale logických vazeb. Nečekejte žádnou strohou učebnici, tato kniha vám odlehčenou formou konečně přiblíží vše, co jste chtěli dosud vědět o ekonomii.

ekonomie

Neučebnice ekonomie

215 Kč
191 Kč
Scaling Up - 11%
Nejdůležitější překážky růstu a prosperity firem jsou většinou interního charakteru a mohou být odstraněny cílenými kroky a často bez externích finančních zdrojů.
ekonomie

Scaling Up

314 Kč
279 Kč
Staň se mistrem vyjednávání
Objevte 10 otázek, díky nimž vyjednáte cokoli!
ekonomie

Staň se mistrem vyjednávání

161 Kč
Základy statistiky - 11%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
ekonomie

Základy statistiky

332 Kč
295 Kč
Změny ve světě marketingových komunikací po nástupu internetu - 20%
Sborník odborných textů o proměnách komunikace v internetové epoše z plánované mezinárodní konference, která se neuskutečnila kvůli covidu, přináší texty Z. Ešky, A. Mathiasové, L. Pátíka, D. Kollárové, M. Koliščákové, T. Holetze, D. Pavlů, R. Muller
ekonomie
Ukázky

Změny ve světě marketingových komunikací po nástupu internetu

120 Kč
96 Kč
Firma v krizi - 11%
Každý rok se 25 % malých a středních firem potýká s nějakou vážnější formou krize. Přitom každá krize firmu zpomaluje a vrací její vývoj zpět. Tento poměr se v podmínkách ekonomické krize ještě zvyšuje.
ekonomie

Firma v krizi

449 Kč
399 Kč
Kariérové poradenství na každý pád - 11%
Téma proměn trhu práce je čím dál tím více skloňované i v českém prostředí. Knihu píše více autorů, abychom vám umožnili nahlédnout na téma z různých úhlů pohledu, snažíme se ho skloňovat ze všech stran.
ekonomie

Kariérové poradenství na každý pád

203 Kč
180 Kč
Metody komplexního hodnocení podniku - 11%
Komplexní informace načerpají manažeři, podnikatelé i studenti.
ekonomie

Metody komplexního hodnocení podniku

530 Kč
471 Kč
Slovník investora - 11%
„Přehledný, fundamentálně vyčerpávající, vysvětlující hojně používané poměrové ukazatele a benchmarky ve finanční branži. Slovník je psaný s důrazem na faktičnost, popsané termíny jsou srozumitelné i pro laickou veřejnost.“
ekonomie

Slovník investora

359 Kč
319 Kč
Svoboda volby - 11%
(2x)
Laureát Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman ve spolupráci se svou ženou sepsal široké veřejnosti přístupné dílo o vztahu ekonomie a svobody.
ekonomie

Svoboda volby

350 Kč
311 Kč
Tohle je marketing! - 11%
(1x)
Seth Godin vám nabízí esenci své marketingové moudrosti.
ekonomie

Tohle je marketing!

314 Kč
279 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
ekonomie

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Dynamika kapitalismu - 11%
Mistrný esej věnovaný genezi kapitalistického způsobu myšlení a podnikání v evropských dějinách 15.-18. století.
ekonomie

Dynamika kapitalismu

178 Kč
158 Kč
Finanční účetnictví veřejného sektoru
S knihou získáváte úplný přehled finančního účetnictví ve veřejném sektoru. Problematika účetnictví není popisována citací zákona, vyhlášek a standardů, ale přehledným a vysvětlujícím textem, vhodným pro běžného uživatele.
ekonomie

Finanční účetnictví veřejného sektoru

269 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
ekonomie

Koučování

314 Kč
279 Kč
Manuál copywritingu - 11%
Chcete se naučit psát texty, které přesvědčují, prodávají – a vydělávají?
ekonomie

Manuál copywritingu

224 Kč
199 Kč
Vnitropodnikové účetnictví
Publikace slouží především jako praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce. Nezavádí žádné odborné termíny. Je vhodná pro účetní, kteří mají povinnost vnitro účetnictví ve firmě zavést.
ekonomie

Vnitropodnikové účetnictví

89 Kč
Kafkonomie: Z boží vůle bankéř
(3x)

Přední český ekonom Tomáš Sedláček si společně s publicistou a konzultantem Romanem Chlupatým přizvali k debatě Jorise Luyendijka.

ekonomie

Kafkonomie: Z boží vůle bankéř

142 Kč
LEGO jako investice - 11%
Tato kniha je návodem a průvodcem toho, jakým způsobem vydělat nákupem a prodejem LEGO® stavebnic, a to v řádu několikanásobku zhodnocení nákupní ceny.
ekonomie
Ukázky

LEGO jako investice

449 Kč
399 Kč
Můj život a dílo - 11%
(1x)
Na počátku byla touha vynalézt samostatně pohybující se stroj, který by měl všestranné využití při práci na farmě a zbavil by tak zemědělce těžké manuální dřiny.
ekonomie

Můj život a dílo

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>