Nejprodávanější tituly - březen 2023
ekonomie

Reklama - 20%
Nové vydání základní české knihy o reklamě je kompletně aktualizované a doplněné o nové trendy a příklady, například v online reklamě nebo oblasti působení a výzkumu efektivnosti reklamy.
ekonomie
Ukázky

Reklama

254 Kč
203 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 11%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem

323 Kč
287 Kč
Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny - 11%
Je to zástupce ředitele, na kom často spočívá chod školy, jeho tíha a úkol každodenně jej ovlivňovat. Právě o této skutečnosti vypovídá již druhé vydání publikace Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny.
ekonomie

Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny

248 Kč
220 Kč
Duše peněz - 11%
Trápí vás nedostatek peněz natolik, že vám nezbývá energie, abyste si užívali darů, které nestojí ani korunu? Zotročují vás peníze tak, že myslíte jen na to, jak vydělávat víc a utrácet víc?
ekonomie

Duše peněz

224 Kč
199 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie

Od nápadu k podnikatelskému plánu

295 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Projektový management - 20%
Již třetí vydání publikace je komplexním a praktickým průvodcem pro všechny projektové manažery, podnikatele a studenty. Kniha je doplněna o řadu nových metod, zkušeností,témat, kterými jsou např. nové procesní modely, aktuální SW podpora pro řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

421 Kč
337 Kč
Interní komunikace je nutnost! - 11%
Kniha proto svižnou a čtivou formou shrnuje, co musí ve firmě fungovat, aby fungovala také interní komunikace, jaká je praxe ve firmě, jaké jsou cílové skupiny a komunikační kanály a jak je využívat.
ekonomie
Ukázky

Interní komunikace je nutnost!

224 Kč
199 Kč
Moderní řízení hotelového provozu - 20%
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor.
ekonomie
Ukázky

Moderní řízení hotelového provozu

280 Kč
224 Kč
Finance podniku - 11%
(1x)
Sbírka řešených příkladů a otázek pomůže zájemcům lépe pochopit problematiku podnikových financí. Příklady a otázky jsou rozděleny podle jednotlivých oblastí podnikových financí. Obsahuje jak dílčí příklady, tak komplexnější případové studie.
ekonomie

Finance podniku

224 Kč
199 Kč
Jak překonat nesouhlas - 20%
Praxí prověřená strategie vyjednávání s lidmi, kteří nejsou ochotni usednout k jednacímu stolu „Nejlepší kniha o vyjednávání“ se soustřeďuje na jednání s problémovými lidmi a seznamuje s různými vyjednávacími triky a taktikami, s cílem umožnit vám získat to, co chcete.
ekonomie
Ukázky

Jak překonat nesouhlas

169 Kč
135 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
ekonomie

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Ekonomie bez mýtů a iluzí - 11%
(1x)
Politikové a média nás každý den zahrnují doporučeními a komentáři k různým ekonomickým otázkám a událostem. Jejich vyjádření znějí přesvědčivě a v souladu s intuicí. Nejde však jen o ekonomické mýty a iluze?
ekonomie

Ekonomie bez mýtů a iluzí

242 Kč
215 Kč
Finanční řízení komerčních pojišťoven - 20%
Publikace poskytuje odborné veřejnosti a vysokoškolským studentům informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven.
ekonomie
Ukázky

Finanční řízení komerčních pojišťoven

253 Kč
202 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Podnikatel na konci role - 20%
Mike Michalowicz napsal skvělou knihu určenou pro začínající podnikatele, kteří mají hluboko do kapsy, ale i pro zkušené podnikatelské harcovníky, jimž došla energie a ocitli se na konci svých sil.
ekonomie
Ukázky

Podnikatel na konci role

189 Kč
151 Kč
The Devil’s Dictionary of Economics & Finance - 11%
Motto: Teach a man to fish and he will eat for life. Give him someone else’s fish and he will vote for you.
ekonomie

The Devil’s Dictionary of Economics & Finance

313 Kč
278 Kč
Zákon o obchodních korporacích - s komentářem - 11%
Zákon o obchodních korporacích je jedním z klíčových předpisů nového soukromého práva a s účinností od 1. 1. 2014 nahrazuje obchodní zákoník. Plné znění s úvodním komentářem.
ekonomie

Zákon o obchodních korporacích - s komentářem

134 Kč
119 Kč
Zdravotnictví a integrovaný zachranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách - 20%
Dostáváte do rukou zcela nové přepracované a doplněné vydání mimořádně čtenářsky úspěšné publikace, která vyšla v roce 2000 pod názvem „Medicína katastrof a hromadných neštěstí“.
ekonomie
Ukázky

Zdravotnictví a integrovaný zachranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách

849 Kč
679 Kč
Investiční strategie pro třetí tisíciletí
Osvědčený plně zaktualizovaný investiční bestseller známého autora je určen laikům i profesionálům a poskytuje velmi čtivou formou základní praktické informace o investičním managementu.
ekonomie

Investiční strategie pro třetí tisíciletí

179 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 122 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>