Nejprodávanější Kniha - březen 2023

Devět křížů - 11%
(6x)

Některá místa jsou prostě prokletá! Je víkend a rodina vyráží na výlet do zoo. Adam, Veronika a jejich dvě děti. Všichni by chtěli, aby byli taková správná, idylická rodinka. Ale takové existují jen v pohádkách....

Ukázky

Devět křížů

313 Kč
278 Kč
Kdo chodí tmami - 11%
(1x)
V rozsáhlém rozhovoru Aleše Palána vzpomínají synové básníka, grafika a překladatele Bohuslava Reynka a básnířky Suzanne Renaudové na své rodiče, desítky jejich přátel, významných osobností české kultury, na dětství prožité ve Francii i v Petrkově.

Kdo chodí tmami

448 Kč
398 Kč
Klasická kytara - 11%
Nová učebnice nejen pro klasickou kytaru je od Aleše Petržely, autora bestseleru učebnice Elektrická kytara 1 a 2. Tato nová kniha je postavena na unikátní výukové metodě.

Klasická kytara

378 Kč
336 Kč
Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Hořím - 11%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
351 Kč
Propletený život - 11%
(1x)
Kniha Propletený život vás vezme do opomíjeného a zázračného světa hub a ukáže vám, že představují klíč k porozumění nejen planetě, na níž žijeme, ale i životu samotnému. Vydejte se na pouť, která vás změní k nepoznání.

Propletený život

448 Kč
398 Kč
Věk kapitalismu dohledu - 11%
(1x)

V období klasického kapitalismu firmy nacházely inovativní způsoby, jak ze zdrojů vyrobit produkt, který lze následně přinést na trh a tam ho prodat. S nastolením obchodního modelu největších technologických společností však přichází změna.

Ukázky

Věk kapitalismu dohledu

889 Kč
790 Kč
Vypravěč - 11%
(3x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.

Vypravěč

359 Kč
319 Kč
V zajetí geografie - 11%
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
318 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>