Nejprodávanější tituly - březen 2023
věda a technika

Metalex - 20%
Publikace zachycuje zajímavý a v mnoha ohledech jedinečný příběh značky Metalex (zkráceně MTX). Vypráví o osudech hlavních aktérů a zároveň přináší technický popis okruhových a soutěžních speciálů i dalších výrobků.
věda a technika
Ukázky

Metalex

297 Kč
238 Kč
Legendární Škoda 1000 MB - 11%
Kniha poskytuje velké množství unikátních fotografií, kvalitní a ověřené informace o technických parametrech, zajímavostech z výroby, počtech vyráběných i exportovaných kusů i sportovních úspěších.
věda a technika

Legendární Škoda 1000 MB

422 Kč
375 Kč
Na křídlech ČSA
Autor popisuje dobu strávenou v ČSA a svou lásku k létání.
věda a technika

Na křídlech ČSA

179 Kč
Režimová a administrativní ochrana civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou zajištění bezpečnosti v civilním letectví, a to z hlediska analýzy rizik, právních předpisů, vědeckých metod, ale také z projekčního, ekonomického a kapacitního hlediska civilních letišť.
věda a technika

Režimová a administrativní ochrana civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Technologie fyzické ochrany civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií fyzické ochrany na civilním mezinárodním letišti.
věda a technika

Technologie fyzické ochrany civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Mezi Martem a Memorií - 11%
Soubor čtrnácti analytických případových studií přibližuje rozličné podoby vojenství v období od přelomu 16. a 17. století až po první světovou válku.
věda a technika

Mezi Martem a Memorií

243 Kč
216 Kč
Spalovací motory - 20%
Odborná publikace jasně a srozumitelně podává ucelený přehled problematiky z oboru pístových spalovacích motorů. Je určena studentům technických automobilních škol všech typů (vyšší odborné, střední i vysoké školy) a samozřejmě i odborné veřejnosti.
věda a technika
Ukázky

Spalovací motory

305 Kč
244 Kč
Tepelné mosty - 20%
Stavebnictví se v současné době stále více ubírá směrem k co největším úsporám energií a tím i k výstavbě nízkoenergetických a pasivních domů. S tím úzce souvisí i problematika tepelných mostů, která je obsahem této publikace.
věda a technika
Ukázky

Tepelné mosty

280 Kč
224 Kč
Přírodní stavební materiály - 20%
Kniha přináší úplný přehled o přírodních obnovitelných stavebních materiálech rostlinného i živočišného původu. Pozornost je zaměřena na jejich fyzikální a užitné vlastnosti.
věda a technika
Ukázky

Přírodní stavební materiály

365 Kč
292 Kč
Výroba a zpracování plochého skla - 20%
Přehledná a podrobná monografie o výrobě a zpracování plochého skla je určena pro studenty a odborné sklářské pracovníky. Detailně analyzuje proces automatické výroby plochého skla Float až do jemných nuancí.
věda a technika
Ukázky

Výroba a zpracování plochého skla

336 Kč
269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 86 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>