Nejprodávanější tituly - březen 2023
alternativní medicína

Konopí jako lék - 11%
Základní práce experta na konopí MUDr. Franjo Grotenhermena poskytuje obsáhlý a srozumitelný výklad možností ošetření konopím a jeho účinno látkou dronabinolem.
alternativní medicína

Konopí jako lék

268 Kč
238 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
alternativní medicína
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
alternativní medicína

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
alternativní medicína

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Homeopatická první pomoc - 11%
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.
alternativní medicína

Homeopatická první pomoc

225 Kč
200 Kč
Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Qi Gong - škola do kapsy - 11%
Kniha pojednává o zjednodušeném systému Qi Ggong, zdravotním cvičení, který má v Číně tisíciletou tradici a je neobyčejně rozšířeno.
alternativní medicína

Qi Gong - škola do kapsy

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8