Nejprodávanější tituly - březen 2023
medicína

Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
medicína
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Virginia Satirová - 11%
Kniha psychologických esejů z pera Virginie Satirové spatřila světlo světa dlouho po její smrti. Tohoto úkolu se společně s týmem editorů ujal její blízký spolupracovník John Banmen, který vybral a upravil některé autorčiny starší texty.
medicína

Virginia Satirová

251 Kč
223 Kč
Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Inovativní zobrazovací metody - 11%
Monografie podává přehled o současných moderních postupech diagnostického zobrazování a postupů terapie vedené zobrazovacími metodami.
medicína

Inovativní zobrazovací metody

351 Kč
312 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Multidetektorová výpočetní tomografie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá problematikou teoretických základů a praktických aplikací perfuzního CT.
medicína
Ukázky

Multidetektorová výpočetní tomografie

300 Kč
240 Kč
Sociální psychologie pro pedagogy - 20%
Erudovaný autor, uznávaný pedagogický odborník vysvětluje prostřednictvím této přehledné a vyhledávané monografie, jak může fundovanost v sociální psychologii obohatit profesi pedagoga a přinést prospěch ve výchově a vzdělávání žáků a studentů.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie pro pedagogy

339 Kč
271 Kč
Sterilizace a dezinfekce - 11%
Nové vydání této publikace je určeno profesionálním pracovníkům různých odborností, kteří při výkonu své práce provádějí sterilizaci, vyšší stupeň dezinfekce, dezinfekci, úklid, popřípadě dezinsekci a deratizaci.
medicína

Sterilizace a dezinfekce

261 Kč
232 Kč
Aplikovaná kineziologie - Základní principy a techniky - 11%
Aplikovaná kineziologie používá diagnostických svalových testů a standardních vyšetřovacích procedur ke zjišťování zdravotních problémů.
medicína

Aplikovaná kineziologie - Základní principy a techniky

340 Kč
302 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Odběry orgánů k transplantaci / Odbery orgánov na trancplantácie - 20%
Knihu tvoří dvacet samostatných kapitol, probírajících postupně celou problematiku odběrů. Kniha je první ucelenou publikací v České i Slovenské republice.
medicína
Ukázky

Odběry orgánů k transplantaci / Odbery orgánov na trancplantácie

180 Kč
144 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Tělovýchovné lékařství - 20%
Kniha přináší to nejdůležitější z vysoce specializovaného interdisciplinárního oboru. Je určena především studentům lékařských fakult, nelékařských zdravotnických fakult a studentům sportovních oborů.
medicína
Ukázky

Tělovýchovné lékařství

339 Kč
271 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
medicína
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Klinická pediatrie - 20%
Moderní učební text státnicového oboru navazuje na publikaci motolských autorů Preklinická pediatrie (Galén, 2003 a 2007) a představuje nové a ucelené zpracování pediatrických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická pediatrie

950 Kč
760 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 216 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>