Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Co se takhle vzít?
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
Černé zlato
(1x)

Severská krimi z opravdového severu.

Ropná pole na severu Aljašky patří k nejdrsnějším místům na planetě a práce na nich, třebaže dobře placená, není ani snadná, ani příjemná.

Ukázky

Černé zlato

249 Kč
Deníček psychiatričky
(2x)
Kniha o zaškobrtnutích, peripetiích, radostech a boji s větrnými mlýny.
Ukázky

Deníček psychiatričky

280 Kč
Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe
Pro osobu trpící depresí můžete udělat hodně.
Ukázky

Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe

229 Kč
Děti nade vše
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů. V prvním kralují hvězdy internetu a mezi nimi hrdinka příběhu Mélanie, kterou vidina slávy a zisku pomalu vzdaluje od jejích nejbližších a reality vůbec.
Ukázky

Děti nade vše

249 Kč
Do tmy
(13x)
Příběh osamělé, nemocné ženy, která většinu života zasvětila sběru, sušení a odevzdávání léčivých rostlin, má od počátku nádech apokalypsy. Děj se posouvá kupředu pomocí detailně propracovaného „plánu sběru“.
Ukázky

Do tmy

209 Kč
Dům na druhé straně ulice - 30%
Třiadvacetiletou Katy Speedovou odjakživa fascinoval dům přes ulici. Žena, která v něm žije, Gloria, je ta nejúchvatnější sousedka v okolí a patří jí butik v městečku Bexhill-on-Sea.
Ukázky

Dům na druhé straně ulice

199 Kč
139 Kč
Endymionův vzestup
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
Etnomuzikologie
Všichni lidé, nejen hudebníci, jsou muzikální. Muzikalita je jedním ze základních kamenů lidské zkušenosti. Abychom lidské hudebnosti plně porozuměli, potřebujeme hudbu studovat v celé její geografické a historické rozmanitosti.
Ukázky

Etnomuzikologie

150 Kč
Freed
(4x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
Ukázky

Freed

459 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100