Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Les v domě
(22x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

289 Kč
Zatmění
(4x)
Harry se vrací domů z Los Angeles, kde se marně snažil upít k smrti. V patách má vymahače dluhů a před sebou vraždu dvou mladých žen. Ze zločinu je obviněn známý realitní magnát. Pokud Harry do deseti dnů najde skutečného vraha, zachrání hned několik lidí najednou.
Ukázky

Zatmění

389 Kč
Vraní oko
(4x)
Dvojnásobná držitelka ceny za nejlepší českou detektivku Michaela Klevisová se vrací k oblíbenému kriminalistovi Josefu Bergmanovi. Vyšetřování ho tentokrát zavede do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

299 Kč
Ďáblova cesta
(6x)
Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou.
Ukázky

Ďáblova cesta

390 Kč
Nejvyšší karta
(1x)

Skandální odhalení, nebo mystifikace? Provokace, nebo skutečnost? Autobiografie, nebo fikce? Spisovatelka Sylvie Novak se na prahu padesátky ohlíží za svou úspěšnou kariérou angažované autorky a reflektuje svůj komplikovaný osobní život.

Ukázky

Nejvyšší karta

198 Kč
Smrtící volání
(3x)
Nikdo nepíše tak napínavé detektivky jako Angela Marsonsová! V obchodním centru se najde ztracená holčička. Její matku objeví mrtvou o pár hodin později v opuštěné budově.
Ukázky

Smrtící volání

369 Kč
Putinova válka
(2x)
Ráno 24. února 2022 se svět změnil. Ruská vojska vtrhla na Ukrajinu s cílem dobýt rozsáhlá území a násilím svrhnout její demokraticky zvolenou vládu.
Ukázky

Putinova válka

248 Kč
Co dělala Abigail v létě
(1x)

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

Ukázky

Co dělala Abigail v létě

198 Kč
Zásnubní prsten
(4x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.
Ukázky

Zásnubní prsten

199 Kč
Perfektní manželka?
Ari si nepotrpěl na prázdné sliby, nehrál s Cleo žádné hry. A byl připraven držet si od ní odstup, až se k němu nastěhuje… Koneckonců čím se ta drobná dívka lišila od všech těch, jež prošly životem – a postelí – řeckého miliardáře před ní?
Ukázky

Perfektní manželka?

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>