Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
společenské vědy

Právo pro politology - 20%
Oblast právní vědy je nesmírně obsáhlá a složitá, teoreticky i prakticky velmi náročná, a nelze ji proto postihnout v celé její šíři v jediné knize. Vždyť jen bibliografie dosahuje nesmírných rozměrů. Publikace definuje politiku, politickou vědu, vztah k
společenské vědy
Ukázky

Právo pro politology

229 Kč
183 Kč
Kultura a my - 20%
Monografie si podrobně všímá nákupního chování na trzích kulturních produktů. V jednotlivých kapitolách je možné detailně sledovat profil nakupujících jednotlivé kulturní produkty a jejich nákupní chování.
společenské vědy
Ukázky

Kultura a my

69 Kč
55 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
společenské vědy
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Oba moji prezidenti - 20%
Kniha historika a publicisty Emanuela Mandlera je vůbec první publikací, která pojednává o Václavu Havlovi a Václavu Klausovi z hlediska jejich funkce.
společenské vědy
Ukázky

Oba moji prezidenti

80 Kč
64 Kč
Mimésis - Fikce - Distance - 20%
Kniha předkládá komplexní obraz současné estetiky, jak se lomí v trojitém zrcadle tří významných konceptů minulosti i přítomnosti tohoto humanitního oboru.
společenské vědy
Ukázky

Mimésis - Fikce - Distance

74 Kč
59 Kč
Proměny české mládeže - 20%
Publikace „Proměny české mládeže“ byla napsána na základě výsledků celé řady empirických sociologických výzkumů mládeže.
společenské vědy
Ukázky

Proměny české mládeže

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 176 položek
<< < 1 .. 16 17 18