Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
erotika

Zachraň mě - 20%
(1x)
Reportérka Hazel má před sebou úkol, najít maskovaného muže z fotografie pořízené v erotickém klubu Phoenix. Jenže je v tom háček. Hazel ho zná.
erotika
Ukázky

Zachraň mě

212 Kč
170 Kč
Tanec za odpuštění - 20%
Volné pokračování žhavého románu Haka za lilii. Tentokrát se autorka zaměřila na (nejen milostný) život Jacka Paraty, kapitána ragbyového týmu All Blacks, a jeho milostné klopýtání.
erotika
Ukázky

Tanec za odpuštění

424 Kč
339 Kč
Hříšná jízda - 20%
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
erotika
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
191 Kč
Pět polibků - 20%
(1x)
První polibek zničí celý její svět. Druhý ji zneklidní. Třetí vyvede z rovnováhy. Čtvrtý jí zamotá hlavu. A pátý, ach, pátý…
erotika
Ukázky

Pět polibků

249 Kč
199 Kč
Freed - 20%
(4x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika
Ukázky

Freed

459 Kč
367 Kč
Na druhý pokus - 20%
(3x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
erotika
Ukázky

Na druhý pokus

382 Kč
306 Kč
Sex ve třech - 20%
(2x)
Napínavý porno-erotický thriller nabitý záplavou LGBT sexu. Mladičká Lilla má ráda vše krásné, šperky, oblečení, kabelky. Když se jí přestane dostávat peněz od rodičů, musí si sama najít práci.
erotika
Ukázky

Sex ve třech

109 Kč
87 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Karmín - Vábení krve 1 - 20%
(1x)
Althea je zkušená lovkyně upírů, ale o mužských dotecích neví nic – ani o tom, jak ovládnout hříšně erotické sny. Ve spánku totiž pravidelně podlehne svádění dvou nadpozemsky krásných mužů, již ji vynesou až do erotického nebe.
erotika
Ukázky

Karmín - Vábení krve 1

357 Kč
286 Kč
Neřest - Vábení krve 4 - 20%
Vivienne zná temná tajemství londýnských mužů. Plní jejich touhy výměnou za moc a postavení uznávané kurtizány. Avšak své vlastní rozkoši a nutkáním, která jí velí, rozumí jen málo.
erotika
Ukázky

Neřest - Vábení krve 4

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>