Nejprodávanější tituly - duben 2023
dobrodružné

Babička drsňačka znovu v akci - 20%

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

dobrodružné
Ukázky

Babička drsňačka znovu v akci

248 Kč
198 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?
dobrodružné

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
dobrodružné

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Percy Jackson a egyptští mágové - 11%
(1x)
Tři bonusové dobrodružné příběhy ze světa mágů a polobohů. První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos.
dobrodružné
Ukázky

Percy Jackson a egyptští mágové

314 Kč
279 Kč
Skautská srdce - 11%
Dva měsíce života v lesním táboře českých skautů. Příběh knihy, která je prvním skautským románem napsaným zkušeným skautským vůdcem, upoutá čtenáře nejen strhujícím dějem, ale ukáže mu také všechny krásy a půvaby volného junáckého života v přírodě.
dobrodružné

Skautská srdce

359 Kč
319 Kč
Prašina: Křídový panáček #4 - 11%
(1x)
Vaškův strýc a Cihlářová pod tlakem veřejnosti chystají léčku. Na Prašině se schyluje k něčemu strašnému a zdá se, že Vašek je tím jediným, kdo tomu může zabránit. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy.
dobrodružné
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #4

89 Kč
79 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
dobrodružné

Prašina

260 Kč
231 Kč
Rychlé šípy - sešit 4 - 11%
Čtvrtá sešitovka Rychlých šípů. Tentokrát s náloží zajímavostí o Chatě v Jezerní kotlině! V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců.
dobrodružné
Ukázky

Rychlé šípy - sešit 4

269 Kč
239 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
dobrodružné
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
dobrodružné
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 119 položek
1 2 3 .. 12 > >>