Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
česká poezie

Píseň písní - 20%
Číst tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Osvěžit se granátovými jablky, vínem, medem a kořením. Oslavit lásku v mnoha jejích podobách. Nechat se jí proměnit.
česká poezie
Ukázky

Píseň písní

169 Kč
135 Kč
Básně na děrné štítky - 20%
(1x)
Psaní strojem na děrné štítky má v nové sbírce Radka Malého nejen svůj formální půvab a neslouží jen jako záznam pozoruhodného tvůrčího procesu, ale také ustavuje svá pravidla, kouzla a omezení.
česká poezie
Ukázky

Básně na děrné štítky

140 Kč
112 Kč
Líc al-Chálí - 20%
Na první průlet verši Miroslava Fišmeistera by se možná zdálo, že jde o hravě nonsensovou poezii, o absurdní slovní hříčky, o zvukomalebné toky hlásek a písmen a v nich neztajené jiskřivé veselí.
česká poezie
Ukázky

Líc al-Chálí

140 Kč
112 Kč
Šeptám ti do klína - 20%
Třetí básnická sbírka ostravského básníka a textaře Zdeňka Hledače, člena Literárního klubu Petra Bezruče.
česká poezie
Ukázky

Šeptám ti do klína

89 Kč
71 Kč
Básně - 20%
Tato sbírka básniček je průřezem autorovy tvorby vázaného verše, který vznikal v letech 2000 až 2019. Jsou to jednoduché, rytmické básně, jež srozumitelnou formou přinášejí krátké příběhy.
česká poezie
Ukázky

Básně

59 Kč
47 Kč
Básnické spisy III. - 20%
Egona Bondyho netřeba představovat: guru několika generací nonkonformní mládeže, světec českého undergroundu, svérázný filozof, pozoruhodný prozaik a především – vynikající básník.
česká poezie
Ukázky

Básnické spisy III.

289 Kč
231 Kč
Poezie umělého světa - 20%
(10x)
Všechny básně v této knize byly automaticky vygenerovány počítačem za pomoci umělých neuronových sítích. Neuronová síť sama o sobě nic neumí a je třeba ji natrénovat pro činnost, kterou má vykonávat.
česká poezie
Ukázky

Poezie umělého světa

49 Kč
39 Kč
Veršované pohádky - 20%
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
česká poezie
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
79 Kč
Vypůjčeno & Okopčeno - 20%
Pobaveno & Odhloubáno, mohlo by se také říct po dočtení sbírky Pavla W. Petkova Vypůjčeno & Okopčeno, která se snaží pozměnit zažité představy o verších a poezii.
česká poezie
Ukázky

Vypůjčeno & Okopčeno

50 Kč
40 Kč
Darmata - 20%
V pořadí pátá sbírka Petra Hrušky je plná neklidu, ne však těkavosti. Naopak. Tenhle nepokoj má svou pomalost, váhu a zaťatost, své hrany. Těžkne, tlačí, dře, znaveně se vrývá pod kůži.
česká poezie
Ukázky

Darmata

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>