Nejprodávanější knihy - duben 2023
partnerství

Klub rozkoše - 11%

Klub rozkoše je inkluzivní kniha o sexu pro 21. století, kterou by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se zajímá o to, jak dopřát rozkoš a potěšení nejen sobě, ale i svým partnerům a partnerkám. Tato kniha se stala ve Francii bestsellerem.

partnerství
Ukázky

Klub rozkoše

441 Kč
392 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerství
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
partnerství
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Slast - 11%
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality.
partnerství

Slast

359 Kč
319 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
partnerství
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
partnerství

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Mámo, táto, a co já? - 11%
Dětství je zásadní etapou každého života, a pokud dítěti v prvních letech chybí milující osoba, poznamená to jeho psychický vývoj. Tuto skutečnost si profesor Miloš Velemínský mnohokrát ověřil v průběhu dlouhé praxe pediatra.
partnerství

Mámo, táto, a co já?

224 Kč
199 Kč
Bible vagíny - 11%
Jen sebejistá a informovaná žena může zodpovědně rozhodovat o svém zdraví:
partnerství

Bible vagíny

467 Kč
415 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>