Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
historické romány

Ty chladné oči - 11%
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
historické romány
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
319 Kč
Návrat nežádoucí - 11%
(1x)
Strhující román o osudech mladé zdravotní sestry se odehrává v kulisách poválečných československých dějin.
historické romány

Návrat nežádoucí

359 Kč
319 Kč
Svědectví uloupené dýky - 11%
Poté, co Tadeáš z Příhraz splní úkol zadaný mu samotným panovníkem Václavem II., vydává se společně se sluhy Vítkem a Prokopem zpět na své panství.
historické romány

Svědectví uloupené dýky

305 Kč
271 Kč
Sudetský dům - 11%
(5x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
historické romány

Sudetský dům

314 Kč
279 Kč
Vlak do Samarkandu - 11%
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomorPovolží. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
historické romány
Ukázky

Vlak do Samarkandu

447 Kč
398 Kč
Šikmý kostel - 11%
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
historické romány

Šikmý kostel

314 Kč
279 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Ryby a draci - 11%
(1x)
Román Ryby a draci vystřelil litevskou spisovatelku Undinė Radzevičiūtė na parnas světové literatury. Autorka v něm prolíná dva nesourodé světy, samotný název je symbolickým odkazem na křesťanskou Evropu a starobylou Čínu.
historické romány

Ryby a draci

386 Kč
343 Kč
Ghetto ve stínu zločinu - 11%
Za panování Rudolfa II. nastává zlatý věk židovstva, přesto vznikají v české společnosti protižidovské nálady. Jejich nositelé se neštítí ani vraždy, aby zavdali příčinu k protižidovskému pogromu.
historické romány

Ghetto ve stínu zločinu

260 Kč
231 Kč
Černý oheň z Byzance - 11%
Londýn 1599 Stavitel varhan Thomas Dallam cestuje z pověření královny Alžběty I. do Konstantinopole, aby předal sultánu Mehmedovi mimořádný dar – samočinně hrající varhany.
historické romány

Černý oheň z Byzance

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 154 položek
1 2 3 .. 16 > >>