Nejprodávanější tituly - duben 2023
těhotenství a porod

Co je pro mě dobré - 11%
(1x)
Kniha Co je pro mě dobré: Důležitá rozhodnutí v těhotenství a porodu od Sary Wickhamové pomáhá už 20 let rodičům s rozhodnutími ohledně předporodní a porodní péče.
těhotenství a porod

Co je pro mě dobré

269 Kč
239 Kč
Mámě - 11%
Zvládněte mateřství s láskou, něhou i grácií! Tato kniha je psána především pro mámy s cílem, aby v sobě objevily své mateřské já.
těhotenství a porod
Ukázky

Mámě

332 Kč
295 Kč
Plodnost - 11%
Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě.
těhotenství a porod
Ukázky

Plodnost

422 Kč
375 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

těhotenství a porod
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

těhotenství a porod
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Hovory s porodní bábou - 11%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
těhotenství a porod
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
151 Kč
Jak na strach a úzkost v těhotenství - 20%
Publikace se věnuje případným kritickým obdobím těhotenství, snaží se vysvětlit principy vyšetření, která těhotná žena absolvuje, a popisuje, co od nich může očekávat.
těhotenství a porod
Ukázky

Jak na strach a úzkost v těhotenství

203 Kč
162 Kč
Tělo, věda, stát - 6%
(1x)
Kniha se zabývá profesionalizací porodnictví v osvícenském období.
těhotenství a porod

Tělo, věda, stát

338 Kč
318 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
těhotenství a porod

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč