Nejprodávanější tituly - duben 2023
sci-fi

Ravenor
Strhující příběh inkvizitora Gideona Ravenora a jeho týmu vražedně výkonných operativců, kteří se snažící rozkrýt všechny články nekalého obchodu s nebezpečnou drogou, představuje ponurou vzdálenou budoucnost světa Warhammeru 40 000 v celé její šíři.
sci-fi

Ravenor

341 Kč
Volání povinnosti
Dobrodružství z hrdinských dní a pohraniční minulosti Hvězdného království Honor Harringtonové. První kniha z nové série Vzestup Mantichory.
sci-fi

Volání povinnosti

314 Kč
Divoké karty II.
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
sci-fi
Ukázky

Divoké karty II.

268 Kč
Malleus
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi

Malleus

314 Kč
Papírová pavučina
(2x)
Soutěžně-publikační projekt Tiché písky dospěl do svého druhého ročníku, a ještě než spustíme oslavné písně a začneme si rozdávat bonboniéry a gratulace, prozradím, že publikace, kterou držíte, rozhodně není posledním výkřikem HSF klubu před smrtí!
sci-fi

Papírová pavučina

90 Kč
Poseidonia
První chorvatský steampunkový román! Neobyčejné dobrodružství odehrávající se koncem 19. století v Paříži, Monte Carlu, Londýně, ale zejména uprostřed nekonečných vod jižního Atlantiku dýchá nadsázkou, erotikou a jedinečnou atmosférou fin de siecle.
sci-fi

Poseidonia

80 Kč
Válka starého muže
Když člověk konečně dosáhl hvězd, zjistil, že jen málo planet je vhodných k životu a že ve vzdáleném vesmíru zuří o každou z nich krvavá válka mezi mnoha technicky vyspělými rasami.
sci-fi

Válka starého muže

269 Kč
Vodní nůž
(1x)

V budoucím světě deptaném změnami klimatu a suchem se i sníh z hor mění v déšť a déšť se vypařuje dřív, než dopadne na zem.

sci-fi
Ukázky

Vodní nůž

338 Kč
Den splněného přání
Autorovi sotva pětadvacetiletému v čase, kdy zde nikdo Orwellovu vizi světa roku 1984 nemohl znát (kniha byla těžce zakázaná a nedostupná), podařilo vytvořit „Orwella v kostce“, prózu neepigonskou a nadčasovou.
sci-fi

Den splněného přání

36 Kč
Divoké karty I.
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
sci-fi
Ukázky

Divoké karty I.

358 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 322 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 .. 33 > >>