Nejprodávanější knihy - duben 2023
sci-fi

Když mrtví mládnou
(2x)
Sci-fi román plný černého humoru o světě, kde se všechno zvrtlo tak, že čas běží obráceně. Následkem bizarního vědeckého experimentu totiž dojde na Zemi k převrácení času – mrtví vstávají z hrobů, mládnou a vracejí se do lůn, ve kterých umírají.
sci-fi

Když mrtví mládnou

211 Kč
Rekrut 244
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
sci-fi
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
Deus Irae
(2x)
Po třetí světové válce vznikne kolem arcilotra Carltona Lufteufela náboženská sekta, která svého vůdce nechá prohlásit bohem a dá mu i nové jméno: Deus Irae.
sci-fi

Deus Irae

202 Kč
Hrdinové českých zemí
V polovině devatenáctého století svět postihla katastrofa. Některé části zemského povrchu byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království.
sci-fi

Hrdinové českých zemí

493 Kč
Kov
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi

Kov

296 Kč
Stanoviště - Na stráži
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi

Stanoviště - Na stráži

323 Kč
Volání po odplatě
Po katastrofálním útoku na domovskou soustavu Mantichora stojí její královské námořnictvo na pokraji zhroucení.
sci-fi

Volání po odplatě

422 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Písečníci a probuzení krále
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
Bakly – Bez slitování
(1x)
Bakly... postrach gladiátorů a všech bojovníků bez rozdílu. Sám sobě je noční můrou. Lidi dělí na ty, co mu stojí v cestě, a ty ostatní. Tvrdí, že jen to nejhorší je pro něj dost dobré. Jeho nejlepším přítelem je láhev mizerné kořalky.
sci-fi

Bakly – Bez slitování

395 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 206 položek
1 2 3 .. 21 > >>