Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
historické podobory

Modernizace na pokračování. - 20%
Kniha je věnována problematice sociálních a politických dějin českých zemí od konce 18. století do vzniku první československé republiky.
historické podobory
Ukázky

Modernizace na pokračování.

298 Kč
238 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
historické podobory
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Historie českého zdravotnictví - 20%
Zdravotnictví, to zdaleka není jen lékařství. Jeho zcela nezbytnou součástí je i ošetřovatelství, farmacie, hygiena, a to i ta obecná a komunální, včetně pohřebnictví. Nezbytnou součástí je i zdravotnické školství, ale i obory tzv. „obslužné“.
historické podobory
Ukázky

Historie českého zdravotnictví

185 Kč
148 Kč
Odtajněné archivy Vatikánu - 20%
Dne 2. března 1939 byl papežem zvolen kardinál Eugenio Pacelli pod jménem Pius XII. Měl nadlidský úkol: provést církev strašlivými roky druhé světové války.
historické podobory
Ukázky

Odtajněné archivy Vatikánu

399 Kč
319 Kč
Teheránská operace - 20%
Howard Blum přichází s knihou literatury faktu, která je stejně strhující a napínavá jako dobrý thriller: jedná se o skutečný příběh nacistického spiknutí s cílem zabít za druhé světové války vůdce Spojených států, Velké Británie a SSSR.
historické podobory
Ukázky

Teheránská operace

328 Kč
262 Kč
Výjezd šťastný - 20%
(1x)
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
historické podobory
Ukázky

Výjezd šťastný

348 Kč
278 Kč
Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk - 20%
Kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii.
historické podobory
Ukázky

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk

424 Kč
339 Kč
Hrady a tvrze západních Čech - 20%
Hrady, hrádky a tvrze v krajině spolehlivě upoutají naši pozornost. Patříte-li mezi obdivovatele majestátnosti kamenných svědků minulých časů a nespokojíte-li se s tím, co vám o nich sdělí standardní turistický průvodce, pak držíte v rukou tu správnou knihu.
historické podobory
Ukázky

Hrady a tvrze západních Čech

389 Kč
311 Kč
Kultura a společnost středověké Evropy očima současníků - 20%

Tato monografie, vydaná v roce 1989, představuje završení Gurevičova nového čtení středověkých pramenů. Zaměřil na severské ságy, jejichž obsah interpretoval středověkou kulturu a náboženské myšlení.

historické podobory
Ukázky

Kultura a společnost středověké Evropy očima současníků

398 Kč
318 Kč
Vlhošť - 20%
Vlhošť je rozložitá znělcová hora na rozhraní pískovcových roklí Kokořínska a sopečné krajiny Českého středohoří. V jeho stínu vznikala pravěká sídliště, zemědělská centra a města, budovaly se tu středověké hrady a zakládaly soustavy rybníků.
historické podobory
Ukázky

Vlhošť

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>