Nejprodávanější tituly - duben 2023
pečení a moučníky

Vše sváteční - 11%
Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory.
pečení a moučníky
Ukázky

Vše sváteční

422 Kč
375 Kč
Sladké kváskové pečení s cukrem i bez - 20%
(1x)
Další vymazlené dílo kváskové profesionálky Jany Berkové vás bude svými fotografiemi stále lákat k pečení. Vybírat můžete z 88 vyzkoušených receptů ve variantě s cukrem nebo s tekutým sladidlem.
pečení a moučníky

Sladké kváskové pečení s cukrem i bez

299 Kč
239 Kč
Staročeský perník - 11%
Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky – pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké.
pečení a moučníky

Staročeský perník

223 Kč
198 Kč
Upečeno s láskou - 11%

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

pečení a moučníky

Upečeno s láskou

359 Kč
319 Kč
Mochi – Sladkosti z Japonska
Tradiční japonské cukroví par excellence. Nechte se unést půvabem japonských koláčků mochi! Mochi – vyrobené z rýžové mouky – nesmí chybět na žádných oslavách příchodu nového roku!
pečení a moučníky

Mochi – Sladkosti z Japonska

89 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
pečení a moučníky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Knedlíková revoluce

Knedlíky, jak je neznáte! Seznamte se s kuchařkou, která Vám představí knedlíky, obvykou přílohu našich maminek, zcela netradičně a připravené podle zásady dnešní moderní kuchyně.

pečení a moučníky
Ukázky

Knedlíková revoluce

89 Kč
Creme brulée a panna cotta - 11%
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.
pečení a moučníky

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
207 Kč
Kváskové pečení - 11%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
pečení a moučníky

Kváskové pečení

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2