Nejprodávanější tituly - duben 2023
báje a legendy

Praha strašidelná - 11%
Praha byla odjakživa město zasvěcené magii. A přízraky nejrůznějších legend tu přežívají dodnes – stačí jen vědět, kde je hledat.
báje a legendy
Ukázky

Praha strašidelná

314 Kč
279 Kč
Hrdinové - 11%
Jen málo smrtelníků se pustilo do odvážných a srdceryvných dobrodružství tak stylově a triumfálně jako řečtí hrdinové. Stephen Fry vypráví jejich dramatické, zábavné i tragické a především nadčasové příběhy....
báje a legendy

Hrdinové

414 Kč
368 Kč
Staré řecké báje a pověsti - 11%
Příběhy z řecké mytologie převyprávěné pro děti a mládež s legendárními a mimořádně zdařilými ilustracemi Zdeňka Sklenáře. V jednotlivých příbězích se mladí čtenáři setkají s nejznámějšími řeckými bohy, hrdiny, mytickými postavami i monstry.
báje a legendy

Staré řecké báje a pověsti

358 Kč
318 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

báje a legendy
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Keltské báje a mýty - 11%
Historické území Keltů zasahovalo i do Čech, avšak později byl tento národ vytlačen až na Britské ostrovy – do Irska, z balad známého jako věčně zelený ostrov Erin.
báje a legendy

Keltské báje a mýty

341 Kč
303 Kč
Nevěsta z mušle - 6%
(1x)
Indonéské mýty a legendy.
báje a legendy

Nevěsta z mušle

253 Kč
238 Kč
Tibetské báje o Milarepovi - 11%
(1x)
25 příběhů ze starého Tibetu, ve kterých jogín Milarepa tropí lotroviny plné lásky a humoru. Vždy ale pomáhá lidem vidět jejich neduhy a z příběhů na nás dýchne moudrost dávné doby. Kniha je ilustrována ve stylu starých tibetských klášterních thangk.
báje a legendy

Tibetské báje o Milarepovi

288 Kč
256 Kč
Kníže Bruncvík a lev - 11%
O původu vzniku erbovních znaků českých zemí historické prameny mlčí. Zato pověsti a legendy zapsané v dávných kronikách vypráví dechberoucí příběhy obdivuhodného hrdinství, moudrosti a dobrodružství.
báje a legendy
Ukázky

Kníže Bruncvík a lev

204 Kč
182 Kč
Loki a Freyin náhrdelník - 11%
Kdo by odolal záři Brísingamenu? Krásné bohyni Freyi učaruje jedinečný šperk, který obsahuje krásu hvězd na obloze ukutý trpaslíky.
báje a legendy
Ukázky

Loki a Freyin náhrdelník

269 Kč
239 Kč
Ódinova cesta - 11%
Tato kniha nabízí vhled do nesmírně široké duše starého boha Ódina. V této duši se snoubí moudrost zasvěceného poutníka s prudkostí válečného dobrodruha.
báje a legendy

Ódinova cesta

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>