Nejprodávanější tituly - duben 2023
komiksy

Akira 5 - 11%
Tecuova reakce na laserový paprsek ze satelitu SOL je dramatická. Pohled na zničující laser, který jej prve připravil o ruku, v něm vyvolá traumatickou reakci, která vybudí jeho psychické síly na maximum.
komiksy

Akira 5

719 Kč
639 Kč
Corto Maltese – Benátská báje - 11%

Bylo nebylo… jednou v Benátkách v dubnu 1921: Corto Maltese ve snaze rozluštit hádanku, kterou mu v dopise zaslal jeho přítel spisovatel Frederick Rolfe, známý pod pseudonymem Baron Corvo, zde pátrá po záhadném talismanu...

komiksy

Corto Maltese – Benátská báje

709 Kč
630 Kč
Rychlé šípy - sešit 4 - 11%
Čtvrtá sešitovka Rychlých šípů. Tentokrát s náloží zajímavostí o Chatě v Jezerní kotlině! V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců.
komiksy
Ukázky

Rychlé šípy - sešit 4

269 Kč
239 Kč
Stínadelská trilogie - 11%
Souborné výdání komiksové Stínadelské trilogie obsahuje Záhadu hlavolamu, Stínadla se bouří a Tajemství Velkého Vonta. Součástí je doprovodné slovo a v bonusové části nedokončený komiks Záhada hlavolamu, který Marko Čermák nakreslil ve 14 letech.
komiksy

Stínadelská trilogie

621 Kč
552 Kč
Muminek omnibus I - 11%
(1x)
Tato kniha obsahuje první polovinu celkového objemu existujících muminích stripů. Druhou, česky doposud nevydanou polovinu, připravujeme v další, stejně objemné knize.
komiksy
Ukázky

Muminek omnibus I

889 Kč
790 Kč
Muminek omnibus II - 11%
Už je to tady, přinášíme česky doposud nevydané muminí komiksy! Druhý muminí omnibus obsahuje stripy od Larse Janssona. Od roku 1960 předala Tove pochodeň svému bratrovi, aby se mohla věnovat jiným uměleckým projektům.
komiksy
Ukázky

Muminek omnibus II

979 Kč
870 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 289 položek
<< < 1 2 3 4 .. 29 > >>