Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
politologie a politika

Řecká tragédie - 20%
(1x)
Kniha Řecká tragédie odhaluje skutečné kořeny dluhové krize v Řecku. Vychází z historického, ekonomického a politického pozadí řeckého vývoje a řeckou krizi v mrazivé analýze ukazuje jako jeden z důsledků mocenského soupeření v Evropské unii.
politologie a politika
Ukázky

Řecká tragédie

100 Kč
80 Kč
Technologická past - 20%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
politologie a politika
Ukázky

Technologická past

289 Kč
231 Kč
Vladař - 20%
Slavné Machiavelliho dílo, které obsahuje politické úvahy odhalující a popisující mechanismy fungování moci, a které se stalo základem děl dalších teoretiků moci.
politologie a politika
Ukázky

Vladař

180 Kč
144 Kč
Co je to národ?
Renomovaná německá myslitelka a politoložka hledá odpovědi a snaží se pojmy národ a Evropa zasadit do společného kontextu.
politologie a politika
Ukázky

Co je to národ?

238 Kč
Mýtus silného vůdce - 20%
V této široce rozkročené práci o způsobech politického vedení politický historik Archie Brown zpochybňuje naše zakořeněné přesvědčení, že jedině silní lídři jsou také lídry úspěšnými a hodnými našeho obdivu.
politologie a politika
Ukázky

Mýtus silného vůdce

488 Kč
390 Kč
Dejte lidem peníze - 20%
Koncept se pod názvem základní nepodmíněný příjem (ZNP) stal jedním z velkých témat naší doby. V posledních letech o něm zapáleně diskutují odborníci i široká veřejnost napříč sociálním i politickým spektrem.
politologie a politika
Ukázky

Dejte lidem peníze

239 Kč
191 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
politologie a politika
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Světlo, které pohaslo - 20%
Ivan Krastev a Stephen Holmes se zamýšlejí nad vznikem a vzestupem hnutí a politických proudů, které se stavějí do opozice vůči liberalismu a které v posledních několika letech důrazně vyvrátily představu, že budoucnost bude nevyhnutelně liberální.
politologie a politika
Ukázky

Světlo, které pohaslo

240 Kč
192 Kč
Tohle není propaganda - 20%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
politologie a politika
Ukázky

Tohle není propaganda

199 Kč
159 Kč
Hrozba radikalizace - 20%
Publikace se věnuje aktuálním otázkám, které jsou prioritou vnitřní bezpečnosti většiny států světa, protože bezprostředně ohrožují obyvatelstvo i základní pilíře demokratické společnosti.
politologie a politika
Ukázky

Hrozba radikalizace

288 Kč
230 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>