Nejprodávanější tituly - duben 2023
medicína

Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
medicína
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Vyšetření pohybového aparátu - 11%
Tato publikace pokrývá kompletní základní vyšetření a jsou v ní podrobně vysvětleny stěžejní principy normální a abnormální funkce pohybového aparátu, jejichž pochopení je nezbytné ke správné diferenciální diagnostice.
medicína

Vyšetření pohybového aparátu

1 619 Kč
1 439 Kč
Základy dětského lékařství - 20%
Druhé vydání knihy poskytuje jak studentům medicíny, tak i lékařům základní informace o etiologii, patofyziologii, symptomatologii, diagnostice, terapii a prevenci nemocí běžně se vyskytujících u dětí, a to tak, jak to vyžaduje současná pediatrie.
medicína
Ukázky

Základy dětského lékařství

290 Kč
232 Kč
Farmaceutická chemie léčiv působících na kardiovaskulární, trávicí a vylučovací systém - 20%
Poslední vydání obdobného textu pocházejícího z autorského kolektivu hradecké farmaceutické fakulty, tj. Farmaceutické chemie léčiv ovlivňujících kardiovaskulární, trávicí a vylučovací systém, vyšlo již v roce 2000.
medicína
Ukázky

Farmaceutická chemie léčiv působících na kardiovaskulární, trávicí a vylučovací systém

250 Kč
200 Kč
Krysí muž a Vlčí muž - 11%
Při četbě Freudových případových studií se ukazuje nejen to, že Freud byl schopen mistrovsky analyzovat lidské nitro a promluvit o vytěsněných stránkách lidské duše, ale i to, že jeho výpovědi mají vysokou literární úroveň.
medicína

Krysí muž a Vlčí muž

404 Kč
359 Kč
Praktický průvodce současnou kardiologií - 11%

Tato kompaktní publikace by měla sloužit praktickým lékařům i nejširší veřejnosti jako praktický a srozumitelným jazykem sepsaný souhrn nejpodstatnějších kardiovaskulárních onemocnění, s nimiž se setkáváme u našich nemocných.

medicína

Praktický průvodce současnou kardiologií

314 Kč
279 Kč
Umění zprostředkovaného učení - 20%
Tato kniha sleduje dva cíle. Seznámit českého čtenáře s původní teorií vývoje poznávacích funkcí izraelského psychologa Reuvena Feuersteina a podat přehled současné situace v oblasti výzkumu efektivity programů pro rozvoj kongnitivních funkcí.
medicína
Ukázky

Umění zprostředkovaného učení

115 Kč
92 Kč
Buněčná smrt - 11%
Po přečtení knihy by měl čtenář chápat buněčnou smrt v její komplexnosti a být schopen porozumět provázanosti buněčné smrti se vznikem chorob.
medicína

Buněčná smrt

494 Kč
439 Kč
Nosní polypóza
Nosní polypóza je zánětlivé onemocnění postihující sinonazální sliznici, které patří do velmi heterogenní skupiny chronických rinosinusitid.
medicína

Nosní polypóza

89 Kč
Přehled patologie - 11%
(1x)
Učebnice Přehled patologie je určena především pro studenty bakalářských a navazujících magisterských stupňů studia různých směrů na lékařských fakultách.
medicína

Přehled patologie

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>