Nejprodávanější tituly - duben 2023
ostatní

Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Ztracený ve světě - 11%
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.
ostatní

Ztracený ve světě

269 Kč
239 Kč
Půjdu, kam chci - 11%
Sestřih z koncertů na DVD má 16 plus 6 bonusových skladeb a 1 videoklip na píseň Blondýnka. A také unikátní půlhodinový dokumentární film o Radůze, který stejně jako záznam koncertu natočila dokumentaristka a režisérka Olga Špátová.
ostatní

Půjdu, kam chci

269 Kč
239 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels - 11%
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
ostatní

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
199 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
ostatní

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3