Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
romantika

Drahý Aarone - 20%
(1x)
„Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrovolnice pro dopisování s vojákem v zámoří.
romantika
Ukázky

Drahý Aarone

329 Kč
263 Kč
S láskou z Riviéry - 20%
(4x)
Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu.
romantika
Ukázky

S láskou z Riviéry

279 Kč
223 Kč
Rozmarýnová zátoka - 20%
(2x)
V místě, kde je nejmodřejší moře a kde voní rozmarýn, stojí opuštěný dům, který chce Melanie proměnit v penzion.
romantika
Ukázky

Rozmarýnová zátoka

382 Kč
306 Kč
Twisted Games: Hry na ostří nože - 20%
Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud.
romantika
Ukázky

Twisted Games: Hry na ostří nože

369 Kč
295 Kč
Hypotéza lásky - 20%
(5x)
Romantická komedie, která zbořila sociální sítě! Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš nevěří, zato její nejlepší kamarádka ano.
romantika
Ukázky

Hypotéza lásky

289 Kč
231 Kč
Calder - 20%
V současné Americe existuje místo bez elektřiny, bez vodovodního potrubí a bez moderních vymožeností. Na tom místě musíte zapomenout na vlastní sny, na sebevyjádření, na ambice.
romantika
Ukázky

Calder

299 Kč
239 Kč
Služka - 20%
Příběh inspirovaný osudem chůvy sester Vášáryových Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině.
romantika
Ukázky

Služka

199 Kč
159 Kč
Šachmat - 20%
Rory nemůže Connora vystát a platí to i naopak. Jen těžko by si připustili, že nenávist může být i silné afrodiziakum. Ti dva si jdou po krku už od školních let, jenže zlomyslným hnutím osudu má teď Rory toho sexy parchanta nejen za souseda, ale dokonce s ním musí sdílet svůj vysněný pracovní projekt.
romantika
Ukázky

Šachmat

269 Kč
215 Kč
Zas tak moc ho nežeru - 20%
Jak jste se vy dva seznámili? Tohle je zásadní otázka pro každý pár. Odpovědí je pak obvykle nějaký sladkobolný příběh o tom, jak je do zadnice trefil Amorův šíp. V mém případě to bylo trochu jinak (no dobře, ne tak úplně).
romantika
Ukázky

Zas tak moc ho nežeru

349 Kč
279 Kč
Moje poslední vévodkyně - 20%
Vtipný a tematicky neotřelý příběh z aristokratického prostředí druhé poloviny 18. století.
romantika
Ukázky

Moje poslední vévodkyně

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 317 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 32 > >>