Nejprodávanější tituly - duben 2023
předškoláci

Anička a básnička - 11%
Teta bude slavit narozeniny a Anička pro ni nemá dárek. Nakonec se rozhodne, že pro ni vymyslí básničku. Veselé vyprávění o malé spisovatelce doprovázejí milé ilustrace Heleny Zmatlíkové. Kniha je určena dětem předškolního věku i začínajícím čtenářů.
předškoláci

Anička a básnička

269 Kč
239 Kč
Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami - 11%
Na každé stránce této knížky na tebe čeká mnoho úloh a výzev! Dohlédni na správné dodání materiálu, procvič si počty na stavbě, vyřeš záludnou spojovačku nebo si navrhni vlastní budovu snů.
předškoláci

Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Krtek a jeho svět - 11%
Ucelená „učebnice“ pro nejmenší děti, založená na řadě desíti poznávacích leporel Krtek a jeho svět. S pomocí veselých obrázků a vtipných veršům se děti zábavnou formou naučí rozeznávat geometrické tvary, protiklady, základní barvy, číslovky od 1 do 10 aj.
předškoláci

Krtek a jeho svět

269 Kč
239 Kč
Linka a Bod - 11%
Když Linka potká Bod, hned si začnou hrát. A že na to hraní nechtějí být samy, pozvou si i své kamarády. Velké a malé, tlusté a tenké. A ti zase své kamarády. Červené a žluté, zelené a modré. Až je z toho svět plný barev a zábavy.
předškoláci

Linka a Bod

212 Kč
188 Kč
Můj tajný deník na zip - 11%
Tenhle cool deník na holčičí tajnosti prostě musíš mít! Zapisuješ si ráda své zážitky, plány, přání a sny?
předškoláci
Ukázky

Můj tajný deník na zip

269 Kč
239 Kč
Na statku - knížka s 24 magnety - 11%
Miluješ zvířátka a přírodu? Pojď se s námi podívat na statek a objevit spoustu nového. Kampak se asi zatoulal kůň? Jestlipak víš, s čím jezdí statkář po polích? Najdeš telátko?
předškoláci

Na statku - knížka s 24 magnety

314 Kč
279 Kč
Vlaky - 11%
Od parních lokomotiv po nejmodernější vlaky. Dobrodružná jízda dějinami železniční dopravy.. Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku.
předškoláci
Ukázky

Vlaky

269 Kč
239 Kč
Vyškrabovací kartičky: Mazlíčci - 11%

Vytvoř si roztomilé zvířátkové obrázky s pomocí praktického škrabátka! V této kouzelné knížečce najdete vše potřebné k výrobě úžasných vyškrabovacích obrázků: 10 barevných kartiček, 16 stránek nápadů a návodů, 1 praktické škrabátko a 1 šikovnou kapsu na hotové obrázky.

předškoláci
Ukázky

Vyškrabovací kartičky: Mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Auta a náklaďáky - 11%
Den za dnem, stránku za stránkou a obrázek za obrázkem poznáváme a objevujeme svět.
předškoláci

Auta a náklaďáky

242 Kč
215 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 11%
(1x)
Autorský bilderbuch malířky a spisovatelky Daisy Mrázkové vede děti a rodiče ke společnému prohlížení obrázků a povídání nad knížkou. Má to být vlastně nenásilná výchova ke čtenářství skrze jednoduché zvědavé dětské otázky: Co by se stalo, kdyby...?
předškoláci
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 170 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>