Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
dobrodružné

Vesmírní pytláci - 20%
Tato kniha obsahuje dvě pozemské děti, kuchyňského robota s vadnou řečovou jednotkou, vesmírného pilota – bývalého astromariňáka, ultramoderní raketu s inteligentním palubním počítačem a smečku těch nejhorších pytláků z celé galaxie.
dobrodružné
Ukázky

Vesmírní pytláci

349 Kč
279 Kč
Vlajka Viktora Vaňka - 20%
Dospívající Hanku opět čeká vzrušující pátrání v naší nedávné historii – tentokrát to bude přelomový rok 1968 a také 50. léta. To vše o prázdninách na táboře, kde si původně chtěla užívat vysněné chvilky se svým klukem.
dobrodružné
Ukázky

Vlajka Viktora Vaňka

249 Kč
199 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Navždy princezna - 20%
Ellie Wolfsonová je vzpurná princezna, která přestala skrývat svou pravou identitu. Lottie Pumpkinová je její dvojnice a přeje si, aby mohla princeznu ochránit před nebezpečím, které jí hrozí od leviatánů. Jamie je Elliin osobní strážce, který přísahal, že bude princeznu vždycky chránit.
dobrodružné
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Navždy princezna

279 Kč
223 Kč
Zlobryně a sirotci - 20%
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
dobrodružné
Ukázky

Zlobryně a sirotci

278 Kč
222 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

dobrodružné
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

dobrodružné
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Medailon Emilky Horové - 20%
(1x)

Volné pokračování Deníku Dory Grayové! Tajemný dopis od neznámého odesilatele připraví dospívající Hance pořádné překvapení: její vzdálení příbuzní vlastní zámek! Opravdový, skutečný zámek, jako z pohádky! A dokonce je v něm i princ! Tedy… možná.

dobrodružné
Ukázky

Medailon Emilky Horové

209 Kč
167 Kč
Tajemství Velkého Vonta - 20%

Stínadelská trilogie vrcholí v závěrečném dílu s ilustracemi Jiřího Gruse Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ. Velkým Vontem se stal Vláďa Dratuš, ale v poslední době s ním cosi není v pořádku – chová se čím dál nervózněji, a navíc se ulicemi šíří zvěsti, že přišel o ježka v kleci.

dobrodružné
Ukázky

Tajemství Velkého Vonta

299 Kč
239 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

dobrodružné
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>