Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
dobrodružné

Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
dobrodružné
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
dobrodružné
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Osada Šnůra - 20%
Soubor vyprávění, které váže dohromady jeden společný den ve vybájené osadě, která vznikla v mysli autorově jen proto, aby spojila vyprávění chlapců na louce, nadlesního v myslivně, rodičů kolem táborového ohně a lékařů, právníků, moudrých mužů kolem besedního stolu.
dobrodružné
Ukázky

Osada Šnůra

89 Kč
71 Kč
Ostrov kormoránů - 20%

Příběh o hledání odvahy, kterou jsme ve skutečnosti nikdy neztratili. Robin má rád dobrodružné příběhy, obdivuje jejich hrdiny a touží být tak statečný jako oni. Jako piloti RAF nebo jako táta, který je na misi v zahraničí. Kluci ze třídy se totiž Robinovi na školním výletě posmívali, že je bábovka.

dobrodružné
Ukázky

Ostrov kormoránů

199 Kč
159 Kč
Parkourista - 20%
(1x)
Pohyb, svoboda, poznání… to je parkour! Dospívající David tápe životem, hledá sám sebe, svůj životní směr. Náhodné setkání s parkouristy mu ukáže cestu ke sportu, který posouvá hranice fyzického těla i mentality. David v parkouru nachází sám sebe i opravdové přátelství.
dobrodružné
Ukázky

Parkourista

179 Kč
143 Kč
Peklo v ráji - 20%
Příběh s podtitulem Román mladistvého dobrodruha vypráví o dobrodružstvích šestnáctiletého Vilíka Křemena, který uteče z domova na moře.
dobrodružné
Ukázky

Peklo v ráji

99 Kč
79 Kč
Soví zpěv - 20%
Brémy 2046. Déšť. Vytrvalý, intenzivní, bez konce. Přesto život plyne dál, podle obvyklých pravidel vyspělé civilizace, s jistotou technické dokonalosti. Přívaly kalných vod však protrhnou „absolutně bezpečnou“ Novou hráz... Sedmnáctiletý Armin, jeho devítiletá sestřička Géza a Rebeka, dívka plná otazníků, spolu prožívají tváří v tvář katastrofě vzrušující drama, při němž místo technických zázraků rozhodnou lidské city a činy.
dobrodružné
Ukázky

Soví zpěv

179 Kč
143 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružné
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Tajemná Řásnovka - 20%
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky.
dobrodružné
Ukázky

Tajemná Řásnovka

279 Kč
223 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>