Nejprodávanější audioknihy - duben 2023

Nespoutaná energie
Lidé s chronickou únavou trpí nedostatkem energie i dlouhé měsíce. Deepak Chopra přináší návod, jak oživit vitalitu nutnou k životu.

Nespoutaná energie

313 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Blíží se konec světa – čas na poslední road trip! Od autora bestselleru Stoletý stařík.

Prorokyně a hlupák

404 Kč
Tatínku, ta se ti povedla
Pohádky, které si vymýšlel Zdeněk Svěrák pro své dvě děti, když byly malé, nejprve vydal knižně, pak je sám načetl a nyní vycházejí jako mimořádné LP pro malé posluchače. Hrdinou je tatínek Šíma a jeho děti Petřík a Petruška.

Tatínku, ta se ti povedla

527 Kč
Tutanchamon
Přesně před sto lety – v listopadu 1922 – došlo na západním břehu starověkých Théb, v Údolí králů k jednomu z největších objevů světové archeologie.
Ukázky

Tutanchamon

398 Kč
Vítězové
(1x)
Završení trilogie z hokejového městečka Medvědín.
Ukázky

Vítězové

499 Kč
Vnučka
(3x)
V roce 1964 se na festivalu mládeže ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu.

Vnučka

314 Kč
Vztahy a pasti
(2x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.

Vztahy a pasti

314 Kč
Život ve staletích - 13. století
Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje, jak se proměnil život všech vrstev tehdejší společnosti ve 13. století.

Život ve staletích - 13. století

349 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(7x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

296 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.

Ďáblova čísla

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 546 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 55 > >>