Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
První díl plánované pětidílné učebnicové řady Ekonomika pro střední školy je zpracován podle požadavků RVP pro střední odborné vzdělávání (primárně dle RVP pro vzdělávací obory Obchodní akademie, Ekonomika a podnikání a Ekonomické lyceum).
A supportive course that helps students of all abilities build confidence through graded practice. The flexible package makes it ideal for mixed-ability classes, and varying teaching loads.
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.
Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků
v oboru. Kromě systematického přiehledu, morfologie, anatomie (u parazitických
druhů včetně životních cyklů) obsahuje množství poznatků z fyziologie...
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.
Sbírka obsahuje celkem 1350 testových úloh: 750 opakovacích testových úloh středoškolského učiva (úlohy jsou chronologicky uspořádány dle kapitol učebnice.
A supportive course that helps students of all abilities build confidence through graded practice. The flexible package makes it ideal for mixed-ability classes, and varying teaching loads.