Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
moderní svět a civilizace

Tajemná místa komunismu - 20%
(2x)
Vydejte se na místa známá, méně známá i zcela neznámá, která jsou spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin. Přestože z hlediska dějin lidstva to byl pouhý časový zlomek, pro Českou (respektive Československou) republiku bylo toto období velmi významné, neboť ­trvalo téměř polovinu její existence a mělo naprosto zásadní dopad na všechny sféry života občanů.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Tajemná místa komunismu

279 Kč
223 Kč
Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Kultura a my - 20%
Monografie si podrobně všímá nákupního chování na trzích kulturních produktů. V jednotlivých kapitolách je možné detailně sledovat profil nakupujících jednotlivé kulturní produkty a jejich nákupní chování.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Kultura a my

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 64 položek
<< < 1 .. 5 6 7